Jak nagłośnić dobrze ogród?
Jak nagłośnić dobrze ogród?
Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w nagłaśnianiu ogrodów? Chciałbym na wiosnę sobie sprawić jakiś zestaw i zorganizować miejsce do relaksu po pracy
Który model powinienem kupić i w jakiej ilości? Ogródek mam raczej niewielki
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc 
"Muzyka uspokaja umysł, ułatwia wzlot myśli, a gdy trzeba, pobudza do walki."
-
henryka
- 200p

- Od: 13 lut 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jak nagłośnić dobrze ogród?
Owszem, mam doświadczenie jako sąsiadka nagłośnionego ogrodu i nie jest ono pozytywne, ale w każdej sprawie można się porozumieć. Myślę, że warto zapytać o zdanie sąsiadów.
- nikka55
- 100p

- Od: 21 sie 2007, o 13:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Proponuję sprawić sobie dobre słuchawki bezprzewodoweHavan2002 pisze:Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w nagłaśnianiu ogrodów? Chciałbym na wiosnę sobie sprawić jakiś zestaw i zorganizować miejsce do relaksu po pracyKtóry model powinienem kupić i w jakiej ilości? Ogródek mam raczej niewielki
Pozdrawiam - nikka
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Wiesz, ja myślę że jeśli miejsce wypoczynkowe jest koło domu to wystarczy jeśli zaraz obok postawisz sprzęt grający nawet na przedłużaczu. Nagłaśnianie całego ogrodu jest bez sensu, będzie hałaśliwie dla sąsiadów i dla Was. Jeśli chodzi o jakieś prace ogrodowe to naprawdę słuchawki są najlepsze. Ale cisza ma też swój powab, docenisz to na pewno z czasem, szybciej jeśli sąsiedzi zrobią sobie nagłośnienie i zaczną słuchać muzyki, która niekoniecznie Wam się spodoba.
-
klon
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2014, o 12:02
Jak moi poprzednicy radzę -kup sobie słuchawki.Taki ryczący ogród może być uciążliwy dla Twoich sąsiadów.
Wyobraź sobie,że każdy zainstaluje w ogrodzie nagłośnienie i zacznie puszczać ulubioną muzykę.Takiego jazgotu nikt nie wytrzyma i zero wypoczynku
Wyobraź sobie,że każdy zainstaluje w ogrodzie nagłośnienie i zacznie puszczać ulubioną muzykę.Takiego jazgotu nikt nie wytrzyma i zero wypoczynku
Muzyka na powietrzu zawsze brzmi trochę jak na festynie, chyba, że nie masz sąsiadów i nikomu nie będzie to przeszkadzało.
-
_fox_
Ja na ogół wystawiałem jamnika na powietrze /robiłem to złośliwie i z premedytacją / ale tylko po to aby zagłuszyć krzyki sąsiadów /oni nie rozmawiali ze sobą
oni wręcz krzyczeli
a dzionek spędzony na pracach działkowych, teoretycznie w spokoju i ciszy dawał się we znaki. Obecnie trochę latorośl podrosła ale stare nawyki zostały 
Na party się nie sprawdzi ;p A co myślicie, o któryś z tych zewnętrznych? Link usunięto, pomid.nikka55 pisze:Proponuję sprawić sobie dobre słuchawki bezprzewodoweHavan2002 pisze:Witam wszystkich. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w nagłaśnianiu ogrodów? Chciałbym na wiosnę sobie sprawić jakiś zestaw i zorganizować miejsce do relaksu po pracyKtóry model powinienem kupić i w jakiej ilości? Ogródek mam raczej niewielki
Proszę odebrać pw. pomid.
"Muzyka uspokaja umysł, ułatwia wzlot myśli, a gdy trzeba, pobudza do walki."