Studnie głębinowe

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
Zablokowany
Awatar użytkownika
Justyna0608
50p
50p
Od: 26 mar 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Studnie głębinowe

Post »

Witam wszystkich forumowiczów :D

mieszkam w domku jednorodzinnym, co prawda ogrodu jest trochę wiec zdecydowałam się na studnię głębinową i powiem Wam, że był to strzał w dziesiątkę, ze względu na niskie koszty jak chodzi o podlewanie. Znalazłam fajną firmę w Krzeszowicach, która od początku ujęła mnie tym, że wszystko ma wkalkulowane w wykonanie studni( znaczy że nie muszę się martwić o nic :D ). Przyjechali zostawiłam ich na ogrodzie, przy odbiorze pokazano mi jaką mam wodę jaka wydajność, pokazali z czego wykonali filtr, jak również zaproponowali obudowę studni, co zresztą tez wykonali za dodatkową opłatą :D

Chciałam o nich napisać ze względów takich aby ich polecić, gdyż wiem że wielu z Was Forumowiczów ma działki na których mogłaby przydać się studnia. A gdyby ktoś się chciał zdecydować zamieszczam link do ich strony internetowej Link usunięto, pomid o ekipa

Jestem naprawdę zadowolona bo Pan Zbyszek i jego ludzie sprawili że wody mam teraz pod dostatkiem, a co najważniejsze potrafią znaleźć takie miejsce, że woda wypływa pod wpływem ciśnienia wysoko w górę :tan co bardzo fajnie wygląda i świadczy że wody będzie pod dostatkiem na długie lata.

Pozdrawiam Was gorąco

Dziękujemy za pozdrowienia :wit :wit

Jednak to co zrobiłaś Justynko, to spamowanie, na forum takie zachowania są absolutnie zabronione.

Prosimy o niewstawianie linków tego typu, pozdrawiamy Ciebie i Pana Zbyszka, pomidorzanka.
Zablokowany

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”