Podpatruję Was dopiero kilka tygodni a już uzależniłam się od przeglądania forum

Dziekuje za wszelkie rady i pomoc - za Waszą radą postanowiłam stworzyć swój balkonowy wątek by mieć wszytsko w jednym miejscu

Balkon jest wiekszy niż tradycyjny i ma kształt litery "T"
Jest bardzo ciemny - położony od strony północno- wschodniej (bardziej wschodniej) i jakby jeszcze tego było mało otoczony jest kilkunastopiętrowymi blokami

Ogrodzony jest dosyć porządna siatką - w pierwszym momencie miałam zamiar zasłonić się matą, jednak to odebraloby mi i tak mało ilosc światła... Na balkon prowadzą od mieszkania dwie pary drzwi i jedno okno ktore nie daje praktycznie wcale światła - jest w głębi w koniuszku owej literki "T"
Trochę kwiatów a w zasadzie nasionek - bo wszytsko co robię lubie robić sama od początku do końca - zamówiłam ale juz po dokładniejszych wyczytaniu forum okazały się raczej niewypałem.

Postaram się dzisiaj jeszcze napisać co zamówiłam a za kilka dni wstawić zdjęcia - nie za bardzo wiem jak to przez Ipada zrobic - fotosik niestety zawodzi na tym polu

EDIT: Wstawiłam dodatkowe zdjęcia balkonu, więcej jego zdjęć na stronie 2.