Usuwanie tematów z historii profilu
- damek1718
- 1000p 
- Od: 20 mar 2012, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Usuwanie tematów z historii profilu
Czy w jakiś sposób można usunąć historię ze swojego profilu odnośnie postów, w których brałem udział w dyskusji. Rozchodzi mi sie o to, czy jeśli już jakimś postem nie jestem juz zainteresowany i nie chce brać w nim udziału. Czy można na moim profilu usunąc taka historę. W tym momencie jest na moim profilu az 8 stron i mysle, ze do większości postów pewnie już nie wróce bądź juą są przedawnione tematy. 
pozdrawiam

pozdrawiam
Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Ogród z "historią"; Sprzedam rośliny pojemnikowe, na taras

- babuchna
- -Moderator Forum-. 
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Re: Usuwanie tematów z historii profilu
Niestety, nie da się usunąć z historii Twoich wpisów, wątków w których brałeś udział w dyskusji. 
Takiej opcji brak.

Takiej opcji brak.
- Ketmia
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 23 cze 2006, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Usuwanie mojego tematu
WItajcie. Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego został usunięty mój temat dotyczący usychającego klonu shirasawy? Wydaje mi się, że umieściłam go w odpowiednim dziale, zadałam konkretne pytania oraz zamieściłam zdjęcia dokumentujące problem. Dwie osoby odpowiedziały w temacie. Ja zadałam kolejne pytanie, dziś wchodzę na forum i... mojego wątku nie ma! Komu on przeszkadzał i dlaczego? Będę wdzięczna za odpowiedż. Nie zrobiłam niczego złego. Wcześniej szukajam przy użyciu wyszukiwarki podobnego problemu  z usychającym drzewem ale nie znalazłam niczego zbliżonego tematem. O co chodzi?

- Karo
- -Administrator Forum-. 
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Re: Usuwanie mojego tematu
Nikt nie usunął  Twojego tematu a jedynie dołaczył post do istniejacego  tematu na  forum
Tu jest temat podstawowy dot. tegoż klona
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=33&t=6453 pt. Klon Shirasawy (Acer shirasawanum) - doświadczenia,problemy

Tu jest temat podstawowy dot. tegoż klona
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=33&t=6453 pt. Klon Shirasawy (Acer shirasawanum) - doświadczenia,problemy
- Ketmia
No tak, ale skąd ja to miałam wiedzieć? Kiedy ja moderowałam inne forum, to w takim przypadku zawsze wysyłałam użytkownikowi informację na PW, że coś zostało przeklejone bądź też przesunięte do innego działu. A tak, to zrobiło mi się przykro. Tym bardziej, że już wcześnej założyłam taki temat i (tu biję się w piersi) umieściłam go w niewłaściwym miejscu, bo w Drzewach i krzewach ozdobnych. Stamtąd został usunięty. Wobec tego ja już nie wiedziałam, co z moim pytaniem jest nie tak   . a chciałabym zgłębić problem. No, ale na szczęście udało mi się go w końcu znaleźć. Wcześniej jednak zdążyłam tu  napisać lekko poirytowana
. a chciałabym zgłębić problem. No, ale na szczęście udało mi się go w końcu znaleźć. Wcześniej jednak zdążyłam tu  napisać lekko poirytowana    .
 .

. a chciałabym zgłębić problem. No, ale na szczęście udało mi się go w końcu znaleźć. Wcześniej jednak zdążyłam tu  napisać lekko poirytowana
. a chciałabym zgłębić problem. No, ale na szczęście udało mi się go w końcu znaleźć. Wcześniej jednak zdążyłam tu  napisać lekko poirytowana    .
 .- norbert76
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
Zawsze możesz znaleźć swój post wchodząc w swój profil i przegląd postów.  Jesteś od 10 lat użytkownikiem tego forum, że powinnaś potrafić po nim się poruszać.
 Jesteś od 10 lat użytkownikiem tego forum, że powinnaś potrafić po nim się poruszać.  

Jesteś od 10 lat użytkownikiem tego forum, że powinnaś potrafić po nim się poruszać.
"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta

Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
- Ketmia
Owszem, pierwsze co zrobiłam, to weszłam w ?Swoje wątki? i tam nie znalazłam swojego wątku   .
 .
Dopiero potem udało mi się znaleźć swój post w wątku ogólnym dotyczącym klonu shirasawy dzięki rubryce ?Wątki z twoimi postami?.
Nie musisz mi wytykać mojego stażu Po prostu pierwszy raz się zdarzyło, że ktoś scalił mój wątek.
 Po prostu pierwszy raz się zdarzyło, że ktoś scalił mój wątek.
Jak kiedyś pisałam wątek o chorej porzeczce, to nikt mi go nie przekierowywał na ogólny wątek dotyczący hodowli porzeczek.
A tak to za chwilę ktoś dopisze coś na inny temat dotyczący tego klonu, np. o formowaniu albo nawożeniu, i mój problem zginie podobnie jak prawdopodobnie zginie moje drzewko, bo chyba jednak nie uda mi się je uratować .
 .

.
 .Dopiero potem udało mi się znaleźć swój post w wątku ogólnym dotyczącym klonu shirasawy dzięki rubryce ?Wątki z twoimi postami?.
Nie musisz mi wytykać mojego stażu
 Po prostu pierwszy raz się zdarzyło, że ktoś scalił mój wątek.
 Po prostu pierwszy raz się zdarzyło, że ktoś scalił mój wątek.Jak kiedyś pisałam wątek o chorej porzeczce, to nikt mi go nie przekierowywał na ogólny wątek dotyczący hodowli porzeczek.
A tak to za chwilę ktoś dopisze coś na inny temat dotyczący tego klonu, np. o formowaniu albo nawożeniu, i mój problem zginie podobnie jak prawdopodobnie zginie moje drzewko, bo chyba jednak nie uda mi się je uratować
 .
 .- norbert76
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
Nie przegląd wątków, a postów - znajduje się poniżej w profilu. 

"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta

Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta