To był dopiero drugi sezon z forum i trzeci z ogrodem, dlatego jeszcze większość rabat jest w trakcie tworzenia lub poprawiania. Mimo to jestem zadowolona z większości efektów, biorąc oczywiście poprawkę na niezwykle trudny piaszczysty teren.
Najważniejsze że mam plan i będę go sukcesywnie realizować.
A jaki ...zobaczcie sami

Podstawa ogrodu to iglaki, trawy, hortensje, lilie i rododendrony. Powstaje też różanka ale widać ją będzie w pełni dopiero wiosną. Póki co są pojedyńcze egzemplarze jakichś 30 róż
 Podstawa ogrodu to iglaki, trawy, hortensje, lilie i rododendrony. Powstaje też różanka ale widać ją będzie w pełni dopiero wiosną. Póki co są pojedyńcze egzemplarze jakichś 30 róż  
 Parę fotek na zachętę.

poprzedni wątek znajduje się tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=64851

znowu zamówiłam kilka na działeczkę
 znowu zamówiłam kilka na działeczkę  

witam i zapraszam. Jakoś damy radę
  witam i zapraszam. Jakoś damy radę  Wspólnie wszystko wydaje się łatwiejsze.
 Wspólnie wszystko wydaje się łatwiejsze. . Ciekawe czy przezimują?
 . Ciekawe czy przezimują?
 tak właśnie go widzę -  światłocienie i kolory.
 tak właśnie go widzę -  światłocienie i kolory. 
  Ale wymarzyła mi się taka kompozycja z klonem palmowym...
 Ale wymarzyła mi się taka kompozycja z klonem palmowym... Muszę u Mikołaja zamówić lepszy aparat, bo widoki często są tak niesamowite że przydałoby się je uwiecznić. Mój marny sprzęt nie oddaje tego piękna
 Muszę u Mikołaja zamówić lepszy aparat, bo widoki często są tak niesamowite że przydałoby się je uwiecznić. Mój marny sprzęt nie oddaje tego piękna 

świecące w ciemności
 świecące w ciemności