Jakie krzewy można sadzić w lipcu
Jakie krzewy można sadzić w lipcu
Witam
Musze pilnie zagospodarować mały kawałek gruntu,chciałbym posadzić krzewy owocowe,proszę o informacje co mogę posadzić o tej porze roku by sie przyjeło.Dodam jeszcze że nie będę miał mozliwości czestego podlewania.
Musze pilnie zagospodarować mały kawałek gruntu,chciałbym posadzić krzewy owocowe,proszę o informacje co mogę posadzić o tej porze roku by sie przyjeło.Dodam jeszcze że nie będę miał mozliwości czestego podlewania.
-
- 500p
- Od: 3 mar 2012, o 16:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Jakie krzewy można sadzić w lipcu
Wsadzić można wszystko co rośnie w pojemnikach, ale bez codziennego podlewania (przynajmniej na początku) może być ciężko.
- seedkris
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2009, o 11:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja wczoraj kupiłem porzeczki, maliny i jagody kamczackie. Sadzić będę po deszczach. Teraz stoją w lekkim cieniu. Tylko mam się z podlewaniem, dwa razy dziennie.
Pozdrawiam z Podlasia seedkris
Aronia , agrest , jagoda kamczacka
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 mar 2012, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja 2 tygodnie temu sadziłem Porzeczko-agrest i w sobotę 2 porzeczki ale że nie podlałem to j może jedna się nie przyjmie .
Ja osobiście przesadzałem bez ziemi bo porzeczki i agrest same się ukorzeniają jak jest wilgotna ziemia i podlewasz nieraz ale jak kupujesz to nie warto ryzykować .
Ja osobiście przesadzałem bez ziemi bo porzeczki i agrest same się ukorzeniają jak jest wilgotna ziemia i podlewasz nieraz ale jak kupujesz to nie warto ryzykować .