
Proponuje więc dzielić się przepisami o wędlinach,serach,chlebach,napojach po których świat jest piękny itp.
Jako,że jestem laikiem z zakresu sera , więc zapytam z pewną doza nieśmiałości jak zrobić dobry ,prosty na początek, serek biały?
Zdjęcia pochodzą z różnych okresów . Natomiast to z wędzarni to pewnie jakieś świąteczne wędzenie więc kilka wędzonek było na prezenty ( bo głównie własnymi wyrobami obdarowuje znajomych z czego bardzo się cieszą ) a nadwyżki dzielę na mniejsze kawałki i zamrażam. A ta gruba kiełbaska to jakaś typu krakowska podsuszanaaxel40 pisze:Olga ,a kiedy ty to zjesz? Nick nie adekwatny do załączników
Ta grubsza kiełbaska z pomidorem ,to co to takiego? Wygląda apetycznie.
Każdy wyrób jest po części autorski bo nigdy nie mam idealnego składu wg receptury - natchnienie i wiedzę czerpię oczywiście z WD.axel40 pisze:Kiedyś kupowałem krakowską suchą ,też takiej wielkości i była super.Potem zniknęła z połek i dotąd jej nie ma. Masz przepis z WD,czy to twój prywatny?