Płotki odpadaja bo nie chce mi sie podkaszarką poprawiać. Żwirki i kora natomiast jest rozdmuchiwana przez kosiarke
oddzielenie trawy od roślin
-
Rafal111
- 200p

- Od: 15 wrz 2008, o 19:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
oddzielenie trawy od roślin
ŁAdnie rosną mi juki ogrodowe na trawie tylko mam problem z koszeniem. Czy je odgrodzić.
Płotki odpadaja bo nie chce mi sie podkaszarką poprawiać. Żwirki i kora natomiast jest rozdmuchiwana przez kosiarke
- gemciu83
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 maja 2008, o 09:44
- Kontakt:
Re: oddzielenie trawy od roślin
Weź starą cegłę i wkop w ziemię równo niemalże z glebą. Wtedy będziesz mógł spokojnie kosić, a i ewentualnie opryskać trawę, która gdzieś się wrośnie między łączenia cegieł też bezproblemowo usunąć.
Cegłę kładź na płasko lub na grzbiecie.
Cegłę kładź na płasko lub na grzbiecie.
-
Rafal111
- 200p

- Od: 15 wrz 2008, o 19:10
- Kontakt:
Myślałęm o tym, mam nawet kostke brukową ale takie małe koło źle będzie wyglądać z prostokątów
- gemciu83
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 maja 2008, o 09:44
- Kontakt:
To jak potrafisz to weź tę kostkę młotkiem murarskim obrób (obłup po rogach by nadać wyglądu).
Pamiętaj, że kostka i tak ściemniej od glonów. Albo kup troszkę piaskowca on też zgubi kolor.
Pamiętaj, że kostka i tak ściemniej od glonów. Albo kup troszkę piaskowca on też zgubi kolor.