Witam, ostatnio zbieram się z pomysłem na zrobienie własnego stołu do ogrodu. Tak się właśnie zastanawiam czy może chcieli byście mi udzielić jakiś wskazówek jak ów stół zbudować. Może jakieś pomysły, rozwiązania techniczne, pomysły, sugestie z waszej strony!
To mój pierwszy post na tym forum także witam serdecznie !!!
cześć! Też jestem tu od niedawna...
Zależy jaki materiał lubisz. Metal, drewno czy może kamień... Aha musi pasować oczywiście do ogólnej konwencji ogrodu.
myśle że dobrym materiałem było by drzewo. Jest strosunkowo przyjemnym materiałem. Achaś jeżeli bylibyście tak mili to mozę jeszcze poradzicie jak zrobić fajną i praktyczną ławę do tego stołu. Myśle że taki stół 80 x 160 blat i wysoki na 80 cm
Myslałem żeby nogi były składane, żeby na zime schować do piwnicy i się nie martwić że drewno zpruchnieje czy zgnije.
Amroz pisze:My mamy pomalowany bęben od kabli wysokiego napięcia i jest super
A skąd się bierze taką maxi - szpulkę? Ja też chcę
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Od panów z budowy trzeba dobrze zagadać. Ale z tego co wiem to te bębenki są na WYMIANĘ Też sie śmiałem jak mi powiedzieli. Jak butelka mleka .
A staoliczek stoi w altance.
Zdjęcie zmniejszyłem. Po naciśnięciu znaczka obraz ulegnie powiększeniu.
erazm