ogrodnicy z Opola

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
ODPOWIEDZ
duduś
1000p
1000p
Od: 22 sie 2009, o 09:07

ogrodnicy z Opola

Post »

Kochani czy My mamy w okolicach Opola jakieś centrum ogrodnicze lub godną polecenia szkółkę ???
duduś
selli7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 gru 2008, o 17:55

Re: ogrodnicy z Opola

Post »

Polecam szkółkę p. Leszka Mularza na ul.Partyzanckiej ( przy skrzyżowaniu z Wrocławską).Jest tam bardzo duży wybór nie tylko drzew i krzewów, ale również bylin i traw.
duduś
1000p
1000p

Post »

byłam tam ale jakieś starsze panie jakoś nie kwapiły się do udzielenia mi pomocy więc trochę się zraziłam ale może miały zły dzień - kiedyś jeszcze sprubuję :wink:
duduś
Awatar użytkownika
Waleria
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2007, o 11:36
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja jestem zadowolona z zakupów koło Okrąglaka. Czasami lubię tam pospacerować, bo mają sporo ciekawych roślinek.
Waleria
boryna
50p
50p
Od: 23 cze 2010, o 15:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jeśli chodzi o byliny i iglaki, mogę z czystym sumieniem polecić szkółkę p. Sobolewskich w Opolu, przy ul. Sobieskiego (Wróblin). Duży wybór, rozsądne ceny, upusty przy większych zakupach. Swego czasu kupowałam u nich sporo i nie zdarzyło mi się, żeby się coś nie przyjęło. Potrafią doradzić i sami od siebie również proponują różne ciekawe roślinki.
Bożena
duduś
1000p
1000p

Post »

odkryłam świetną szkólkę w Gogolinie P . Konieczko- duży wybór ( przynajmniej tak mi się wydaje ) , nawet stronkę mają i pocztą wysyłają ;:138
duduś
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”