Zaprezentowałaś nam przepiękna część Twojej kolekcji, a z tego co piszesz jet ona całkiem spora. Na pewno nie tylko ja czekam na więcej ;)
Ogródek Eweliny
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek Eweliny
Witaj Ewelino
Zaprezentowałaś nam przepiękna część Twojej kolekcji, a z tego co piszesz jet ona całkiem spora. Na pewno nie tylko ja czekam na więcej ;)
Uwielbiam tulipany, zwłaszcza te strzępiaste
Pokazuj...pokazuj... 
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
-
x-d-a
Ewelinko, tulipany piękne, ale - jak to tulipany- zdobią ogród tylko wiosną.
Ciekawa jestem jak radzisz sobie z zamaskowaniem ich zasychających łodyg i jak wyglądają Twoje rabatki teraz, jesienią
Ciekawa jestem jak radzisz sobie z zamaskowaniem ich zasychających łodyg i jak wyglądają Twoje rabatki teraz, jesienią
- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tulipany przepiękne, ja w tym roku nabyłam troche fajnych odmian bo te kwiatki są urocze
Pozdrawiam i czekam na wiecej zdj
Pozdrawiam i czekam na wiecej zdj
- Ivy25
- 30p - Uzależniam się...

- Od: 11 wrz 2011, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie, pięknie! Ja w tym roku zaczęłam inwestować w cebulki tulipanów bo uważam, że są urocze. Szkoda tylko, że zdobią ogrody jedynie wiosną
Pokaż co masz jeszcze ciekawego
Czekam z niecierpliwością.
Pozdrawiam, Ewa
Shaerrawedd
Shaerrawedd
Tulipany piękne. Posadziłam ich trochę u siebie(mam działkę od niedawna), ale tytko 2 odmiany, więc czekam do wiosny, żeby zobaczyć, co się z nich wykluje. A w ogóle to pozdrawiam Cię, jako koleżankę z regionu 
-
lawenda

- Od: 22 mar 2007, o 19:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
piękne, czekam na więcej zdjęć
- iwciach

- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Kontakt:
Napisz proszę, cebulki których tulipanów sprzedajesz i w jakiej cenie?
- turkawka
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 25 lis 2010, o 22:43
Witaj
Ładnie się zapowiadało,tulipany dały do myslenia.
Zajrzałam ponownie, żeby obejrzeć nowe foty a tu... zonk...
Czyżby reklamował się sprzedawca
Ładnie się zapowiadało,tulipany dały do myslenia.
Zajrzałam ponownie, żeby obejrzeć nowe foty a tu... zonk...
Czyżby reklamował się sprzedawca
Pozdrawiam Julka
"Są kobiety - kwiaty i kobiety - owoce, są też kobiety - pestki, trudne do rozgryzienia. "
"Są kobiety - kwiaty i kobiety - owoce, są też kobiety - pestki, trudne do rozgryzienia. "
- turkawka
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 25 lis 2010, o 22:43
Jestem nowa i co z tego, ty też do "starszaków" nie należysz.
Źle odebrałaś mój post, nie ma się co obrażać. Może nie tak to napisałam ale sama powiedz jak odebrać to, że nie masz czasu na wstawienie fotek ogrodu a od razu piszesz, że sprzedajesz swoje cebule.
Dziwne a może to norma.
Ciekawa byłam wyglądu Twojego ogrodu. I nie ważne czy są w nim tylko tulipany czy inne wiosenne (takie ogrody też tu oglądałam). Chciałam zobaczyć perspektywę.
A mój ogród jest w trakcie tworzenia, 10 lat stał ugorem i był wysypiskiem śmieci dla innych, więc na razie nie ma czym się chwalić ale może już na wiosnę... zapraszam wtedy.
Źle odebrałaś mój post, nie ma się co obrażać. Może nie tak to napisałam ale sama powiedz jak odebrać to, że nie masz czasu na wstawienie fotek ogrodu a od razu piszesz, że sprzedajesz swoje cebule.
Dziwne a może to norma.
Ciekawa byłam wyglądu Twojego ogrodu. I nie ważne czy są w nim tylko tulipany czy inne wiosenne (takie ogrody też tu oglądałam). Chciałam zobaczyć perspektywę.
A mój ogród jest w trakcie tworzenia, 10 lat stał ugorem i był wysypiskiem śmieci dla innych, więc na razie nie ma czym się chwalić ale może już na wiosnę... zapraszam wtedy.
Pozdrawiam Julka