Klej do folii
-
- 10p - Początkujący
- Od: 23 paź 2010, o 18:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Klej do folii
Witam.
Czy ma ktoś doświadczenia z klejeniem folii tunelowej takowym klejem, czy jest sens go stosować zamiast zaprasowywania.
Co o tym myślicie, czy połączenie będzie równie trwałe?
pozdrawiam
Czy ma ktoś doświadczenia z klejeniem folii tunelowej takowym klejem, czy jest sens go stosować zamiast zaprasowywania.
Co o tym myślicie, czy połączenie będzie równie trwałe?
pozdrawiam
Re: Klej do folii
o klejeniu nie słyszałem i chyba to nie ma sensu, bo z tego co wiem to zawsze puści 
Folie się zgrzewa i to tez tylko nowa najlepiej , bądź zszywa ,
tu masz watek o namiotach foliowych http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=5&t=436

Folie się zgrzewa i to tez tylko nowa najlepiej , bądź zszywa ,
tu masz watek o namiotach foliowych http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=5&t=436
Paweł _____________________________________________________________________________
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
-
- 10p - Początkujący
- Od: 23 paź 2010, o 18:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Swoją zgrzewam żelazkiem, połączenie jest trwałe i nie ma problemu, natknąłem się w sklepie na klej do folii, używa się go podobno do klejenia folii do oczek wodnych więc myślałem że może ktoś próbował jak działa na folię tunelową.
pozdrawiam
pozdrawiam
A nie widziałeś ty to kleju do foli do oczek ??
i klej który widziałeś czy służy do zastosowań profesjonalnych , czy tez jest dla działkowiczów.
i klej który widziałeś czy służy do zastosowań profesjonalnych , czy tez jest dla działkowiczów.
Paweł _____________________________________________________________________________