Klej do folii

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
ODPOWIEDZ
key101
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 23 paź 2010, o 18:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Klej do folii

Post »

Witam.
Czy ma ktoś doświadczenia z klejeniem folii tunelowej takowym klejem, czy jest sens go stosować zamiast zaprasowywania.
Co o tym myślicie, czy połączenie będzie równie trwałe?

pozdrawiam
Awatar użytkownika
weteran
500p
500p
Od: 5 sty 2010, o 21:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Klej do folii

Post »

o klejeniu nie słyszałem i chyba to nie ma sensu, bo z tego co wiem to zawsze puści :)
Folie się zgrzewa i to tez tylko nowa najlepiej , bądź zszywa ,
tu masz watek o namiotach foliowych http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=5&t=436
Paweł _____________________________________________________________________________
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
key101
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 23 paź 2010, o 18:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Swoją zgrzewam żelazkiem, połączenie jest trwałe i nie ma problemu, natknąłem się w sklepie na klej do folii, używa się go podobno do klejenia folii do oczek wodnych więc myślałem że może ktoś próbował jak działa na folię tunelową.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
weteran
500p
500p
Od: 5 sty 2010, o 21:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A nie widziałeś ty to kleju do foli do oczek ??
i klej który widziałeś czy służy do zastosowań profesjonalnych , czy tez jest dla działkowiczów.
Paweł _____________________________________________________________________________
Kobiety z natury są Aniołami, ale kiedy skrzydła opadną przychodzi im latać na miotle....
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”