Reklama innego forum ogrodniczego

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Reklama innego forum ogrodniczego

Post »

Przed chwilą u forumowicza --- zobaczyłem w podpisie link do innego forum ogrodniczego, a w regulaminie pisze, że reklamować innych for nie można, a dokładnie:
"§ 4.1. Użytkownik ma obowiązek powstrzymania się od reklamowania na forum działalności gospodarczej, innych for, a w szczególności ogrodniczych, bez wyraźnej zgody Administratora Forum."
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Reklama innego forum ogrodniczego

Post »

A wiesz do czego służy ikonka wykrzyknika w każdym poście?
Służy do tego, żeby zgłaszać takie posty administracji forum, ale bez ogłaszania tego na forum publicznym :P
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tylko ja nigdy tej ikonki wykrzyknika nie używałem :roll: Ale już użyłem, i napisałem.

A nick zakreskowałem, żeby nikt nie widział już :wink:
Awatar użytkownika
Aisyrk
1000p
1000p
Od: 18 sie 2008, o 16:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pewnie gdzieś w regulaminie jest informacja o tej ikonce, ale przyznaję się, że ja też nie wiedziałam do jakich kontaktów ona służy. Teraz już wiem!
"....na betonie kwiaty nie rosną ..."
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam!
Dzisiaj kupiłem czasopismo Komputer Świat Senior nr.1/2011 i znalazłem Porady dla ogrodników i zdumiało mnie,że nie podano tak ciekawego forum ogrodniczego jakim jest forumogrodnicze.info a inne wymienili.Oceniałem to pismo ale wytykałem im brak porad komputerowych.Teraz napiszę dlaczego nie podali adresu strony naszego forum. :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „PYTANIA do Ekipy Moderującej. Techniczne. Archiwalne KONKURSY”