Moj ogród Antoni
- moniczek
- 1000p
- Od: 19 sie 2010, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moj ogród Antoni
Witaj
Ciekawa i oryginalna zagródka ze zwierzakami i krasnalem.
Napisz coś więcej o ogrodzie, ile już go masz, jaki jest duży. Czekam oczywiście na fotorelacje. 

Ciekawa i oryginalna zagródka ze zwierzakami i krasnalem.

Mam działkę 620 m na ogrodzie działkowym, jestem działkowcem 30 lat zdjęcia wkleję po świętach
"Nie wymagaj od innych tego, czego sam nigdy byś nie zrobił"
pozdrawiam!!!!
pozdrawiam!!!!
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Witaj Antoni wśród zielono zakręconych ...spore poletko ogórków ...pewno i zbiory były spore...a studnia czynna ??? a te kołpak to bym wywaliła nie pasuje do działeczki ..tylko do piratów drogowych ...i w oczku wodnym brakuje czegoś bo woda mętna ...ale wszystkiego można dowiedzieć się tu na forum ...
Pozdrawiam ewa
Pozdrawiam ewa
Studnia jest wiercona z pompą i woda jest do podlewania, mamy wodę z wodociągów na działkach,woda w oczku mętna bo sąsiad karmił ryby a filtra nie załączał, za dużo sypał. W dodatku spadły płatki kwiatów i nie były wyłowione siatką, tak to jest jak gospodarza nie ma na działce 3 tygodnie.
pozdrawiam!!!!
pozdrawiam!!!!
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Studnie rzeczywiście pięknie zabudowana ale ja z zazdrością patrzę na twoją altankę.
Widzę ze jest nie tylko duża ale i ma sporo okien, musi być przyjemnie posiedzieć w niej czasami i odpocząć :P
Widzę ze jest nie tylko duża ale i ma sporo okien, musi być przyjemnie posiedzieć w niej czasami i odpocząć :P
Jest tyle pracy że nie ma czasu odpoczywać, najwięcej przebywam pod lałbą, W lecie przebywamy tam cały tydzień, pozdrawiam działkowców i wszystkich na forum.
pozdrawiam!!!!
pozdrawiam!!!!
- gosia07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Antku witaj.Fajną masz działeczkę .Hortensja piękna i jakże oblepiona kwiatami
Ja w tym roku pierwszy raz posadziłam zimowity oj poczekam jeszcze na taką kępkę jak u Ciebie ale na więcej zdjęć nie daj tak długo czekać