Stoi przy drodze na jednej nodze
- rose_marek
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Stoi przy drodze na jednej nodze
Ładna róża, i witaj Krzychu na forum!!!
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
rose_marek_malinki
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krzychu witaj. Długo ją masz?Moje zmarzły te na nodze tej zimy,ale jedną zaryzykowałam i kupiłam sobie wiosną,
mam nadzieję,że przetrwa
.Twoja pięknie wygląda 
mam nadzieję,że przetrwa

wygląda rewelacyjnie - moje również wszystkie 5szt. zmarzły tej zimy - ale nie mogłam się oprzeć i ponownie zakupiłam sobie takowe- jedną mam taką jak Twoja 

Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę czasu
)
ZAPRASZAM

ZAPRASZAM
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 5 sty 2010, o 14:06
Witam.
Różę wsadziłem poprzedniej wiosny.Tej zimy także i moim różom obmroziło wiele pędów.Nawet u róży parkowej, która miała wysokość 3m a pędy grubości śr. 4-5 cm i też poszły(pokazana w poście róża parkowa). Na szczęście wszystkie odbiły młode pędy i chociaż słabiej ale kwitły.A tą na jednej nodze miałem okręconą całą dość grubo agrowłókniną i pięknie przetrzymała.
pozdrawiam.
Różę wsadziłem poprzedniej wiosny.Tej zimy także i moim różom obmroziło wiele pędów.Nawet u róży parkowej, która miała wysokość 3m a pędy grubości śr. 4-5 cm i też poszły(pokazana w poście róża parkowa). Na szczęście wszystkie odbiły młode pędy i chociaż słabiej ale kwitły.A tą na jednej nodze miałem okręconą całą dość grubo agrowłókniną i pięknie przetrzymała.
pozdrawiam.
-
- 0p - Nowonarodzony
No niestety większą ilością fotek nie mogę się pochwalić bo nie robiłem , nie myślałem o dzieleniu się pięknymi kwiatami. A teraz myślę, że szkoda bo były piękne a tak szybko przemijają a zdjęcia by je utrwaliły. Jestem młodym forumowiczem i się uczę . W przyszłym sezonie różanym postaram się bardziej. Z pozdrowieniami moja parkowa.

-
- 200p
- Od: 8 mar 2008, o 22:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No zastrzeliłeś nas, można tylko ochać i achać, takiej cudnej na forum jeszcze nie było!. A jak jej na imię?
Jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści
-
- 0p - Nowonarodzony
Witam.Grzeją moje serce Wasze słowa uznania, cieszę że mogę się z wami podzielić widokiem moich roślin. A piękna ma na imię "Whisky". Tej wiosny dorobiłem się pierwszej Róży okrywowej (płożącej),
której uprawa bardzo mnie zaciekawiła.Kwitu miała gęsto ale tylko na trzech pędach(teraz pędy mają około dwóch metrów) i już czekam na wiosnę, żeby ją przyciąć i rozkrzewić.Prawda jest taka,że kupowaliśmy ją jako białą a okazała się być różową.Posadzona jest u podstawy "Whisky" a plan zakłada,że będą jeszcze dwie (biała i żółta) i razem we trzy będą tworzyły dywan a pośrodku stoi "Whisky".Ciekawi mnie jak ten plan wypali bo nie mogłem dostać białej i żółtej.
kończę bo się rozpisałem.
AKTUALNE

której uprawa bardzo mnie zaciekawiła.Kwitu miała gęsto ale tylko na trzech pędach(teraz pędy mają około dwóch metrów) i już czekam na wiosnę, żeby ją przyciąć i rozkrzewić.Prawda jest taka,że kupowaliśmy ją jako białą a okazała się być różową.Posadzona jest u podstawy "Whisky" a plan zakłada,że będą jeszcze dwie (biała i żółta) i razem we trzy będą tworzyły dywan a pośrodku stoi "Whisky".Ciekawi mnie jak ten plan wypali bo nie mogłem dostać białej i żółtej.
kończę bo się rozpisałem.
AKTUALNE