Można wpisać chorobę/szkodnika/chwast, roślinę w jakiej występuje i inne przydatne dane a wyszukiwarka sama znajdzie dla nas preparaty. Ja sama miałam z tym problem. Wrzucam więc link, żeby to nie umknęło gdzieś....
Wyszukiwarka preparatów
- camellia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 mar 2010, o 16:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wyszukiwarka preparatów
Nie wiem, czy gdzieś już był taki temat. W każdym razie ktoś w pewnym wątku wrzucił bardzo fajny link http://www.ochronaroslin.agro.pl/index. ... &keywords=
Można wpisać chorobę/szkodnika/chwast, roślinę w jakiej występuje i inne przydatne dane a wyszukiwarka sama znajdzie dla nas preparaty. Ja sama miałam z tym problem. Wrzucam więc link, żeby to nie umknęło gdzieś....
- maryann

- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wyszukiwarka preparatów
Można z tej strony pobrać program FreshManager(do pracy bez internetu) którego wyszukiwarka znajdzie preprat po wpisaniu części nazwy substancji czynnej. Bawię się nim już trzeci rok!
Każdy potrzebuje prawdy. Wielu, o ironio, tak bardzo, że zamiast jej poszukać- prawdą nazywają kłamstwo!
- tomek_olszak
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 9 lut 2010, o 18:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hmm dużo sklepów internetowych ma wyszukiwarki produktów do których wystarczy wpisać nazwę szkodnika... np http://www.e-hortico.pl
-
gienia1230

- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Camelio, lista nie jest aktualizowana i np na zarazę ziemniaka nie ma tam wszystkich dostępnych preparatów. W sklepach internetowych też nie mają wszystkiego.
Pozdrawiam! Gienia.