Trzeba odszukać pewną nieprawidłowość.
Po kliknięciu na fotkę otworzy się w fotosiku i potem trzeba jeszcze raz na nią kliknąć i będzie wtedy duuuuuża.
Yaro32 pisze:Ta zbyt ubrana Pani z Panem w kapeluszu w towarzystwie innego Pana i jeszcze jednego rozebranego w tle. A może grupa na skarpie młodych ludzi?
Ludzie na skarpie przecież mogą zawsze sobie stać, a ubranie każdy moze mieć inne - to norma. Tutaj chodzi o coś charakterystycznego - fotomontaż bardziej oczywisty.
Piłka, która leci w kierunku dziewczynki? Lub uciekający chłopiec, jednak nikt go nie goni. albo ostatni mój pomysł hałda piasku, która przysłania plażowiczów. Jest nienaturalna.
Yaro32 pisze:Piłka, która leci w kierunku dziewczynki? Lub uciekający chłopiec, jednak nikt go nie goni. albo ostatni mój pomysł hałda piasku, która przysłania plażowiczów. Jest nienaturalna.
To nic już mi nie pasuje do poprawnej odpowiedzi. może jakaś podpowiedź. zbyt wiele szczegółów jest na plaży aby odnaleźć prawidłową. Jest jeszcze Pan w szarej koszulce w środku zdjęcia, ale nie wiadomo czy chodzi o ludzi. Może jakaś podpowiedź naprowadzająca? a może to ten człowiek wystający z krzaka? Podglądacz?
Yaro32 pisze:To nic już mi nie pasuje do poprawnej odpowiedzi. może jakaś podpowiedź. zbyt wiele szczegółów jest na plaży aby odnaleźć prawidłową. Jest jeszcze Pan w szarej koszulce w środku zdjęcia, ale nie wiadomo czy chodzi o ludzi. Może jakaś podpowiedź naprowadzająca? a może to ten człowiek wystający z krzaka? Podglądacz?
Aurynko to nie ten pan z prawej strony zdjęcia , który wystaje z zielonego krzaku. Do połowy jest ukryty w krzaku. Tak jakby był wklejony w krzak. Albo siedzący Pan wokół pełno tobołków jak na biwaku a nie na plaży. Ten na tle czarnej wneki.
Yaro32 pisze:Aurynko to nie ten pan z prawej strony zdjęcia , który wystaje z zielonego krzaku. Do połowy jest ukryty w krzaku. Tak jakby był wklejony w krzak. Albo siedzący Pan wokół pełno tobołków jak na biwaku a nie na plaży. Ten na tle czarnej wneki.