witajcie
po mojej długiej nieobecności na forum, postanowiła wreszcie wrzucić kilka fotek z sezonu 2010. Póki co są to zdjęcia wykonane do kwietnia. Jak tylko pogoda dopisze, to postaram się uzupełnić braki zdjęciowe.
Jak słonecznie, kwietniowa wiosenka była piękna tego roku. Działka jak widać w dobrych rękach widoczne nowe nasadzenia, wiele można tam zrobić, ciekawe co już zaplanowałaś
Witam Asiu...
Zdjęcia zapowiadają się bardzo interesująco...
Z tego co widzę, jesteś nową członkinią naszego wspaniałego Forum
Jeżeli to możliwe, jakbyś mogła opisać swój ogród troszką dokładniej ( ile m2 ma i od kiedy się nim zajmujesz ... ) było by mi bardzo miło pozdać nową ogrodniczkę
Z tego co napisałaś i co zobaczyłem widzę, że masz sporo tych nasadzeń, a i plany na przyszłość, tak więc wróżę tej działce, świetlaną przyszłość Jest pięknie a będzie jeszcze piękniej
witam wszystkich. Wreszcie zebrałam siły i postanowiłam wrzucić kilka zdjęć moich okazów balkonowych
z góry przepraszam za bałagan na balkonie,ale ze względu na ulewne deszcze chowam uprawy pod dachem.
oto moje piękności
poziomeczki
niebieska róża pnąca (jesienią pojedzie na działkę)
od lewej: złotlin japoński, calla biała, pomidory koktajlowe i poziomki
od lewej: kaczeńce, 2 wierzby Salix i ?? nie pamiętam nazwy,ale wiem, że kwitnie na różowo
Witaj Asiu wśród zielono-zakręconych Sporo roślinek na początek, Złotlin znam- bardzo urodziwy jak kwitnie. No i pięknie goździkowo
A możesz wrzucać fotki w większym rozmiarze? Dużo szybciej się je ogląda, no i łatwiej podziwiać
Witaj Asiu pięknie zapowiada się Twój wątek . Śliczne masz kwiatuszki a zaintrygowały mnie poziomki, czy rosną sobie cały czas na balkonie? Mój M chciał żebym truskawki na balkonie posadziła