quickphos
- adamza07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: quickphos
A masz uprawnienia do stosowania tego preparatu ?
"Człowiek żyje po to,aby kochać. Jeśli nie kocha - to nie żyje." Vinet
ogrody,kompozycje roślin
ogrody,kompozycje roślin
Witam.
Obecnie obrót śor tej klasy toksyczności jest ściśle ewidencjonowany i mam nadzieję ,że wszędzie te przepisy są ścisle przestrzegane.I nikt ot tak sobie ww środków legalnie kupić nie może.
Obecnie obrót śor tej klasy toksyczności jest ściśle ewidencjonowany i mam nadzieję ,że wszędzie te przepisy są ścisle przestrzegane.I nikt ot tak sobie ww środków legalnie kupić nie może.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
A co to takiego, do czego służy i kto może używać?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Witam.
Nalewko chyba takie służby w kombinezonach,maskach itp...jak w filmach
.
A tak na poważnie to trujący gaz uwalniający się z tabletek pod wpływem wilgoci,gaz jak gaz ,zabija wszystko i śladu nie pozostawia...no po za truchłami.Stosuje się to w elewatorach,magazynach żywności,tudzież w ładowniach okrętowych.
Nalewko chyba takie służby w kombinezonach,maskach itp...jak w filmach

A tak na poważnie to trujący gaz uwalniający się z tabletek pod wpływem wilgoci,gaz jak gaz ,zabija wszystko i śladu nie pozostawia...no po za truchłami.Stosuje się to w elewatorach,magazynach żywności,tudzież w ładowniach okrętowych.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
I to stosują ogrodnicy???
Zamykam temat, o broni masowego rażenia nie piszemy!
Zamykam temat, o broni masowego rażenia nie piszemy!

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Czy quickphos można kupić za granicą bez zaświadczenia?
Hej. Pytanie proste, ale nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Czy środek do fumigacji zbóż oparty na fosforku glinu taki jak Quickphos, APS i tym podobne można kupić bez zaświadczenia o kursie z zakresu fumigacji poza granicami Polski? Np. w Czechach, Słowacji, Niemczech?