INFO - Porządki, czyszczenie wątków z postów nie na temat.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
INFO - Porządki, czyszczenie wątków z postów nie na temat.
Przypominamy, iż przystąpiliśmy do corocznego czyszczenia Forum z życzeń.
Akcja ta ma na celu poprawienie czytelności wątków i "zagęszczenia" ich poziomu merytorycznego,
w związku z czym usunięte zostaną również inne posty o znikomej wartości merytorycznej.
Usuwamy życzenia i inne posty o charakterze spamu, zwłaszcza umieszczane seryjnie z wątków roślinnych
a więc ogrodowych,doniczkowych i z sekcji gatunkowych.
Nie usuwamy postów umieszczanych we właściwych sekcjach tematycznych i związanych z treścią tematu .
Proszę powyższych działań Moderatorów nie odbierać osobiście.
Wszyscy tworzymy forum, dbajmy więc o jego merytoryczność i o pozycję jaką mamy w sieci.
Zachęcamy do prowadzenia rozmów o wszystkim, również wzajemne pozdrawianie się i składanie życzeń i gratulacji we właściwych sekcjach forum:
w sekcji" Off-Topic", Relax , gdzie można w zależności od potrzeb kontynuować rozmowy lub otwierać nowe wątki na ulubione tematy - inne niż roślinne a w sekcji "Mój piękny ogród" luźniejszych komentarzy dotyczących opisywanych ogrodów (lecz nie "luźnych pozdrowień" i niezwiązanych z ogrodami informacji , mogących przeszkadzać Autorom prowadzonych wątków).
PS. Wątek przyklejony zostaje globalnie na ok. 2 dni
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Kontakt:
Re: INFO - Porządki, czyszczenie wątków z postów nie na temat.
Przypominamy.
Usuwanie wpisów Moderatorów w swoich postach lub ich częściowe kasowanie jest równoznaczne z blokadą konta na minimum 2 tygodnie.
Wpisy Moderatorów są koloru zielonego.

Usuwanie wpisów Moderatorów w swoich postach lub ich częściowe kasowanie jest równoznaczne z blokadą konta na minimum 2 tygodnie.
Wpisy Moderatorów są koloru zielonego.

-
- 50p
- Od: 15 lut 2010, o 23:21
- Kontakt:
Re: INFO - Porządki, czyszczenie wątków z postów nie na temat.
Porządek to ważna rzecz, najważniejsze aby tylko nie utracić wątku
.
To mój początek w tym forum ale bardzo mi się podoba, zwłaszcza ten porządek rzeczy.
Ważna jest informacja a nie zamieszanie nie związane z tematem.

To mój początek w tym forum ale bardzo mi się podoba, zwłaszcza ten porządek rzeczy.
Ważna jest informacja a nie zamieszanie nie związane z tematem.