Na początek automatyczna chusteczka do nosa.

Nelu ta fotka jest na 90% pozowana, a poza tym nie dawaj się sprowokować Jarkowi, bo on ma wielu krewnych na zdjęciach z sieci.Nela pisze:Yaro- zwracasz temat w niewłaściwą stronę. Ja się nie naśmiewam - po prostu pokazuję wynalazek człowieka zrodzony z potrzeby. Jak wszystkie wyżej. To nie znaczy , że nie współczuję biednym ludziom. Słyszę już protesty /jeszcze wyimaginowane, ale już czuję, co dalej.../
W ten sposób nie mogę nic pisać ani wklejać, bo znowu rozpętam, że jestem bezguście...
nie oczekuję odpowiedzi...
Aurynkoaurynka pisze:Nelu ta fotka jest na 90% pozowana, a poza tym nie dawaj się sprowokować Jarkowi, bo on ma wielu krewnych na zdjęciach z sieci.Dał mi to też już raz do zrozumienia swoimi uwagami odnośnie jednej z moich fotek
Baw się nadal, tak jak inni.Śmiech to zdrowie i wszyscy tu wiedzą, że zdjęcia są wklejane pod innym kontekstem niż Jarek uważa.
To co, że nowa.Kasia80 pisze:Jarku ja też lubię się pośmiać ale to nie są fotografie realne raczej.Umiem wspóczuć, uwierz mi, chociażby z racji mojej pracy. Jak wszyscy zaczęliby zastanawiać się czy rysunek lub kawał kogoś nie urazi to tu nie pośmialibyśmy się wiele.Przepraszam że się tak odezwałam nowa tu.![]()