Żeby nie było, że jestem tendencyjny (a gdzie tam

Teraz pytanie za 100 punktów: żyjemy w 2010 roku w cywilizowanej Europie. Czy takie zdjęcia mogą pochodzić z Polski?

Zatrudniają do całości ogrodu... tuje są dodatkiem ;) Aczkolwiek po pokazaniu takiemu klientowi dwóch wizualizacji - jednej z jego tujami, a drugiej z koncepcją różnorodnego żywopłotu lub rabat - zazwyczaj szybko z żywotników rezygnuje ;)Ja wiem, Dianek, że masz pewien pogląd, bo wiesz, co u Ciebie ludzie zamawiają (swoją drogą po co zatrudniać projektanta do szpaleru tuj ?)
To prawda. To jest kontynuacja tematu Pawlaków. To, co mam, to nie efekt mojej ciężkiej pracy, tylko życiowego splotu okoliczności, więc nie umiem tego szanować, więc również nie szanuję tego, co mają inni, ani tego, co jest wspólne.Greta pisze:Lata propagandy , że wszystko jest wspólne , czyli niczyje daje o sobie znać.
...
Skandynawowie na przykład nie stosują firanek, mieszkanie na parterze wieczorem jest prawie na ulicy. Może to rzeczywiście kwestia mentalności, jednak ja czułbym się bardzo nieswojonocny_drwal pisze:[...]Te domki na zdjęciach, to oczywiście mieszkania Szwajcarów, którzy jak widać nie odgradzają się od nikogo. Inna mentalność po prostu.