Konkurs Fotograficzny
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Konkurs Fotograficzny
Kiedy będzie jakiś konkurs fotograficzny 

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Konkurs Fotograficzny
Konkurs fotograficzny własnie rozpoczął się Dawidzie...
5 grudnia....
Jest w fazie zgłaszania zdjęć konkursowych ...
Zajrzyj jeśli nie wierzysz http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 7#p1245367
5 grudnia....
Jest w fazie zgłaszania zdjęć konkursowych ...
Zajrzyj jeśli nie wierzysz http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 7#p1245367

-
- ---
KaRo, o ty konkursie wiem, bo zgłosiłem zdjęcie...Akurat ja róż nie mam(teraz na jesień sadziłem), a kiedyś mieliśmy bukiet i zrobiłem fotkę
Chodzi mi o taki konkurs np. na najładniejsze zdjęcie kwiatu lub coś podobnego...
Wiadomo, każdy róż w ogrodzie nie ma, a w konkursie chciałby startować...

Wiadomo, każdy róż w ogrodzie nie ma, a w konkursie chciałby startować...
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
A co stoi na przeszkodzie, żebyś obmyślił zasady jakiegoś konkursu i poddał nam jakiś konkretny pomysł?
Ale z drugiej strony mamy stały konkurs AF i co jakiś czas różne inne konkursy, obawiam się, że więcej niż dwóch naraz sponsor może nie udźwignąć
Musisz znaleźć innego sponsora, który ufundowałby nagrodę dla zwycięzcy 
Ale z drugiej strony mamy stały konkurs AF i co jakiś czas różne inne konkursy, obawiam się, że więcej niż dwóch naraz sponsor może nie udźwignąć

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Bardzo chętnie podejmę się roli sponsora, niech no tylko ktoś wymyśli jakiś fajny konkursikNalewka pisze: Musisz znaleźć innego sponsora, który ufundowałby nagrodę dla zwycięzcy

-
- ---
Chym...Może by tak zrobić konkurs na np. zdjęcia motyli i kwiatów lub coś związanego z zimąNalewka pisze:A co stoi na przeszkodzie, żebyś obmyślił zasady jakiegoś konkursu i poddał nam jakiś konkretny pomysł?

Ps.Jeśli chodziło by o zdjęcia motyli to ja już mam gotową fotkę, a nawet kilka

Fajnie by tak to wyglądało, że konkurs o motylach odbył by się w zimę...Każdy oczekiwał by wiosny i lata

- Mariusz_S
- Od: 18 lut 2008, o 01:12
- Kontakt:
Chetnie zasponsoruję
konkurs "trawy zimą". Właśnie spadł śnieg, jest szansa na fajne fotki. Chodzi mi o zdjęcie(a) o walorach artystycznych - nie o rozpoznawanie.

Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Poradnik o trawach
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
FANTASTYCZNY POMYSŁ!Mariusz_Surowinski pisze:Chetnie zasponsorujękonkurs "trawy zimą". Właśnie spadł śnieg, jest szansa na fajne fotki. Chodzi mi o zdjęcie(a) o walorach artystycznych - nie o rozpoznawanie.

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Zgadzam się!!!empuza pisze:FANTASTYCZNY POMYSŁ!Mariusz_Surowinski pisze:Chetnie zasponsorujękonkurs "trawy zimą". Właśnie spadł śnieg, jest szansa na fajne fotki. Chodzi mi o zdjęcie(a) o walorach artystycznych - nie o rozpoznawanie.
![]()
![]()

Dawidzie, świetny pomysł, ale może rozszerzyć konkurs na fotki dzikich zwierząt w naszych ogrodach? Nie chodzi mi oczywiście o tygrysy , czy goryledawidbanan pisze: Chym...Może by tak zrobić konkurs na np. zdjęcia motyli i kwiatów lub coś związanego z zimąNie wiem...
Ps.Jeśli chodziło by o zdjęcia motyli to ja już mam gotową fotkę, a nawet kilkaNa pewno dużo osób robiło zdjęcia motylom...
Fajnie by tak to wyglądało, że konkurs o motylach odbył by się w zimę...Każdy oczekiwał by wiosny i lata

Jeśli chcesz, służę pomocą przy konkursie.
Pozdrawiam

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
O fajnie by było- 2 konkursy jednocześnie
.
Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie
.
Ale będę kibicować
.

Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie

Ale będę kibicować

Agniesiu, na pewno i u Ciebie jakieś ptasiory latają, dżdżownice się wiją itp....agnieszka72 pisze: Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie.
Ale będę kibicować.

- Mariusz_S
- Od: 18 lut 2008, o 01:12
- Kontakt:
Trawy masz za płotem, w lesie, przy wodzie, w rowie - jak sie rozejrzysz to bez trudu je znajdzieszagnieszka72 pisze:O fajnie by było- 2 konkursy jednocześnie.
Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie.
Ale będę kibicować.

Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Poradnik o trawach
-
- ---
Polu, to może poprosimy o zrobienie konkursu z fotkami zwierząt(owadów, gadów, ssaków itp...)
Ja traw fotografować nie umiem więc to odpada
Ja traw fotografować nie umiem więc to odpada

-
- ---
Mamy zgodę od adminaAdministrator pisze:Oczywiście się zagadzamdawidbanan pisze:Witam
Piszę w sprawie konkursu...
Mamy już temat: "Zdjęcia dzikich zwierząt", chodzi nam o owady, gady, ssaki które żyją w naszych ogrodach, lasach, łąkach...
Sponsor nagrody też już jest, a jest nim forumowiczka: goni@k
Jeśli Pan Administrator się zgodzi będziemy zadowoleni![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Proszę działać
powodzenia