Konkurs Fotograficzny

Pytania techniczne i organizacyjne do Admina i Moderatorów.
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Konkurs Fotograficzny

Post »

Kiedy będzie jakiś konkurs fotograficzny :?:
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Konkurs Fotograficzny

Post »

Konkurs fotograficzny własnie rozpoczął się Dawidzie...
5 grudnia....
Jest w fazie zgłaszania zdjęć konkursowych ...
Zajrzyj jeśli nie wierzysz http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 7#p1245367 :D
dawidbanan
---

Post »

KaRo, o ty konkursie wiem, bo zgłosiłem zdjęcie...Akurat ja róż nie mam(teraz na jesień sadziłem), a kiedyś mieliśmy bukiet i zrobiłem fotkę :roll: Chodzi mi o taki konkurs np. na najładniejsze zdjęcie kwiatu lub coś podobnego...
Wiadomo, każdy róż w ogrodzie nie ma, a w konkursie chciałby startować...
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

A co stoi na przeszkodzie, żebyś obmyślił zasady jakiegoś konkursu i poddał nam jakiś konkretny pomysł?
Ale z drugiej strony mamy stały konkurs AF i co jakiś czas różne inne konkursy, obawiam się, że więcej niż dwóch naraz sponsor może nie udźwignąć :lol: Musisz znaleźć innego sponsora, który ufundowałby nagrodę dla zwycięzcy :wink:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
goni@k
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2006, o 13:03
Kontakt:

Post »

Nalewka pisze: Musisz znaleźć innego sponsora, który ufundowałby nagrodę dla zwycięzcy :wink:
Bardzo chętnie podejmę się roli sponsora, niech no tylko ktoś wymyśli jakiś fajny konkursik ;:108
dawidbanan
---

Post »

Nalewka pisze:A co stoi na przeszkodzie, żebyś obmyślił zasady jakiegoś konkursu i poddał nam jakiś konkretny pomysł?
Chym...Może by tak zrobić konkurs na np. zdjęcia motyli i kwiatów lub coś związanego z zimą :roll: Nie wiem...
Ps.Jeśli chodziło by o zdjęcia motyli to ja już mam gotową fotkę, a nawet kilka 8-) Na pewno dużo osób robiło zdjęcia motylom...
Fajnie by tak to wyglądało, że konkurs o motylach odbył by się w zimę...Każdy oczekiwał by wiosny i lata :)
Awatar użytkownika
Mariusz_S
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lut 2008, o 01:12
Kontakt:

Post »

Chetnie zasponsoruję :) konkurs "trawy zimą". Właśnie spadł śnieg, jest szansa na fajne fotki. Chodzi mi o zdjęcie(a) o walorach artystycznych - nie o rozpoznawanie.
Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mariusz_Surowinski pisze:Chetnie zasponsoruję :) konkurs "trawy zimą". Właśnie spadł śnieg, jest szansa na fajne fotki. Chodzi mi o zdjęcie(a) o walorach artystycznych - nie o rozpoznawanie.
FANTASTYCZNY POMYSŁ! ;:138 ;:138 ;:138
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
x_P-42

Post »

empuza pisze:
Mariusz_Surowinski pisze:Chetnie zasponsoruję :) konkurs "trawy zimą". Właśnie spadł śnieg, jest szansa na fajne fotki. Chodzi mi o zdjęcie(a) o walorach artystycznych - nie o rozpoznawanie.
FANTASTYCZNY POMYSŁ! ;:138 ;:138 ;:138
Zgadzam się!!! ;:138
x_P-42

Post »

dawidbanan pisze: Chym...Może by tak zrobić konkurs na np. zdjęcia motyli i kwiatów lub coś związanego z zimą :roll: Nie wiem...
Ps.Jeśli chodziło by o zdjęcia motyli to ja już mam gotową fotkę, a nawet kilka 8-) Na pewno dużo osób robiło zdjęcia motylom...
Fajnie by tak to wyglądało, że konkurs o motylach odbył by się w zimę...Każdy oczekiwał by wiosny i lata :)
Dawidzie, świetny pomysł, ale może rozszerzyć konkurs na fotki dzikich zwierząt w naszych ogrodach? Nie chodzi mi oczywiście o tygrysy , czy goryle :;230 , ale jest wielu dziko żyjących braci mniejszych, którzy odwiedzają nasze ogrody. Widziałam fantastyczne fotki Tadeo i Marii5 z żabami .... Może więc warto byłoby pokazać szerszemu gronu te zdjęcia? No i zaraz cieplej zrobiłoby się na naszym Forum. ;:3
Jeśli chcesz, służę pomocą przy konkursie.
Pozdrawiam ;:7
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

O fajnie by było- 2 konkursy jednocześnie ;:138 .
Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie :lol: .
Ale będę kibicować ;:138 .
x_P-42

Post »

agnieszka72 pisze: Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie :lol: .
Agniesiu, na pewno i u Ciebie jakieś ptasiory latają, dżdżownice się wiją itp.... :lol:
Awatar użytkownika
Mariusz_S
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lut 2008, o 01:12
Kontakt:

Post »

agnieszka72 pisze:O fajnie by było- 2 konkursy jednocześnie ;:138 .
Traw nie posiadam,z dzikich zwierząt to jedynie koty działkowe-strasznie płochliwe bestie :lol: .
Trawy masz za płotem, w lesie, przy wodzie, w rowie - jak sie rozejrzysz to bez trudu je znajdziesz :D
Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
dawidbanan
---

Post »

Polu, to może poprosimy o zrobienie konkursu z fotkami zwierząt(owadów, gadów, ssaków itp...)
Ja traw fotografować nie umiem więc to odpada :roll:
dawidbanan
---

Post »

Administrator pisze:
dawidbanan pisze:Witam :wit
Piszę w sprawie konkursu...
Mamy już temat: "Zdjęcia dzikich zwierząt", chodzi nam o owady, gady, ssaki które żyją w naszych ogrodach, lasach, łąkach...
Sponsor nagrody też już jest, a jest nim forumowiczka: goni@k
Jeśli Pan Administrator się zgodzi będziemy zadowoleni ;:180 ;:180 ;:180
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :uszy
Oczywiście się zagadzam
Proszę działać
powodzenia
Mamy zgodę od admina ;:138 :heja :tan
ODPOWIEDZ

Wróć do „PYTANIA do Ekipy Moderującej. Techniczne. Archiwalne KONKURSY”