Nowy produkt MAROLEX - LANCA ŁUKOWA - 3 -dyszowa z regulacją kąta elementów lancy i kątów pochylenia dysz.
Inna nazwa : lanca bananowa
Wkrótce zamieszczę zdjęcia lepszej jakości - oszparowane
aurynka pisze:A czy znana jest już cena adminku tej lancy? Jeśli tak to mógłbyś mi też podać cenę całego zestawu łącznie z opryskiwaczem min. 10l?
Z góry dziękuję!
Aniu, na stronie głównej Forum, na dole pod zdjęciem jest wejście do E-sklep Marolex. Znajdziesz tam cenniki wszystkich wyrobów Marolexu i formularze zamówień. Lanca zaprezentowana w tym wątku jest najnowszym produktem Marolexu i jak zrozumiałem Admina nie ma jeszcze ustalonej ceny.
Ta lanca łukowa to świetny pomysł Adminie. Znacznie ułatwi opryskiwanie niektórych roślin, małych drzew... Nowością jest tu regulacja kierunku i strumienia oprysku w różnych płaszczyznach (można jednocześnie skierować strumień oprysku w 3 kierunkach), jak też jest łatwiejszy oprysk od spodu liści roślin.
Na wiosnę koniecznie muszę sobie to sprawić, bo wytoczę pierwszą od 4 lat wojnę szkodnikom w sadzie Chcę tylko jeszcze dobrać sobie odpowiedni zbiorniczek ale prawdę powiedziawszy nie znam się na tym za dobrze. Przeglądam ten sklepik ale tyle tam tego, że nie wiem co i z czym się łączy