Dzięki, to do koszyka, ostrożność nie zaszkodzi, ale jak on ma się tak rozrastać, jak obiecują, muszę mieć duuuuży koszyk
O, to rzeczywiście drogo, ja kupiłam w ogrodniczym 3 szt. za 6,70, na allegro podobnie.
Waleria pisze:Czy u Was też taki drogi? W Opolu - ok15 zł jeden ząbek.
Ja kupowałam na Targach Rolniczych w Lubaniu k. Kościerzyny zwykły żółty po 3,50
A nowości - różowy i żółty taki jakby nakrapiany - po 9.00 złotych
W jakiej odległości od siebie sadzicie cebulki? Obawiam się że posadziłam zbyt blisko
Ja też widziałam w Opolu w Leroy Merlin psizęby żółte 'Pagoda' po 15 zł.Kiedy odwróciłam torebkę i zobaczyłam jeden ząbek to zwątpiłam Kupowałam takie dwa lata wcześniej po 2,50, ale chciałam parę sztuk dokupić.
selli7 pisze:Ja też widziałam w Opolu w Leroy Merlin psizęby żółte 'Pagoda' po 15 zł.Kiedy odwróciłam torebkę i zobaczyłam jeden ząbek to zwątpiłam Kupowałam takie dwa lata wcześniej po 2,50, ale chciałam parę sztuk dokupić.
Leroy Merlin ma drogiego dostawcę, wiem bo znajomi tam pracują. Ale góra takie im dała i nie mogą zamówić u tańszego. Przez co ceny cebul w Leroy'u są zatrważające. Nawet 3-5krotnie droższe niż w przeciętnym ogrodniczym
Witajcie. Kupiłam dwie doniczki z roslinkami. Pięknie kwitły, posadziłam je go gruntu i po pewnym czasie uschły i zginęły liście.....odkopałam cebulkę w celu sprawdzenia czy jest jeszcze i była. Czy u Was też tak sie dzieje? Pierwszy rok mam te roslinki i chciałbym je nadal mieć lecz nie wiem czy wszystko dobrze robie....pozdrawiam Dorota