Powoli nasyca się kolorami- ogródek Doroty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
baatrig
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 7 lut 2009, o 22:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Powoli nasyca się kolorami- ogródek Doroty

Post »

Witajcie, jestem pod wrażeniem waszych pomysłów, pasji w upiększaniu otoczenia, sama też zaczęłam mieć takiego bzika, postanowiłam przesłać zdjęcia swojego ogródeczka, może ktoś ma jakis pomysł, co można jeszcze tam ciekawego zrobić? Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj serdecznie na Forum, jak widać ogródek "chyba" masz malutki, ale piękny. Nie jeden marzy o skrawku swojej ziemi. Dodawaj zdjęcia. Prosimy.
Pozdrawiam stasia
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30

Post »

Witaj
Ja też z niecierpliwością czekam na więcej fotek:) zapowiada się ciekawie i kolorowo :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Mija
200p
200p
Od: 12 maja 2008, o 09:19

Post »

Witaj na forum Dorotko. Napisz więcej o swoim ogrodzie, jaka jest jego wielkość, kształt, jaką masz ziemię, nasłonecznienie, jakie kolory lubisz.... :D
Monika
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Witam .
Piękny początek ,ale prosimy o większy format zdjęć .Łatwiej się będzie oglądało i lepiej będzie można coś doradzić . :wink:
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Witaj :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
baatrig
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Tu więcej widać :)

Post »

Witam, faktycznie, fotki były malutkie ale wysyłałam je pierwszy raz na forum i to przez brak doświadczenia, tu powinno być coś widać :). Odwiedziłam ogródek pani Jolanty, kocurki zrobiły na mnie duże wrażenie, lubię zwierzaki w ogrodzie, chociaż ja osobiście rzadko je wpuszczam, zwłaszcza te... Obrazek
Ten osobnik też tu rzadko bywa, bo kopie dziury w ziemi. Podobno czubatki nie psują terenu ale ten osobnik chyba nie jest arystokratą wśród czubatek, bo wywija łapami jak tylko może. Obrazek
A oto mój ogródeczek na większych fotkach, bardzo prosze o opinie, rady, które pozwolą mi na to, żeby cieszył oko jeszcze bardziej. Wiem, że jest w nim sporo kamieni polnych ale to akurat materiał łatwo dostępny i nie obciążający finansowo :). Obrazek Obrazek
I jeszcze kilka Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
baatrig
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...

Ups, pomyłka.

Post »

Mówiąc o zwierzętach, którym nie pozwalam w niekontrolowany sposób biegać po ogrodzie miałam namysli te stwory, przez przypadek wkleiło się zdjęcie roślinek. Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”