jestem na 3roku ogrodnictwa i poszukuje artykulow z gazet na temat chorob drzew lisciastych, w internecie ciezko z takim tematem, biblioteka tez mi nie pomogla. jeśli ktos ma cos na ten temat to będę wdzieczne. przyda mi sie rowniez cos na temat nasadzen w warszawie, oczywiscie tez drzew lisciastych. Z gory dziekuje i przeproaszam jeśli umiescilam w zlym watku
Artykuły o chorobach drzew liściastych
Artykuły o chorobach drzew liściastych
witam ogrodnikow
jestem na 3roku ogrodnictwa i poszukuje artykulow z gazet na temat chorob drzew lisciastych, w internecie ciezko z takim tematem, biblioteka tez mi nie pomogla. jeśli ktos ma cos na ten temat to będę wdzieczne. przyda mi sie rowniez cos na temat nasadzen w warszawie, oczywiscie tez drzew lisciastych. Z gory dziekuje i przeproaszam jeśli umiescilam w zlym watku
dorota
- aniawoj
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 paź 2005, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przeszukaj archiwalne numery "Szkółkarstwa" - artykuły są umieszczone w internecie.
(Przenoszę do odpowiedniego działu.)
(Przenoszę do odpowiedniego działu.)
http://kalina-rosliny.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Artykuły o chorobach drzew liściastych
Proszę bezwzględnie używać polskich liter na naszym forumvanillka6 pisze:witam ogrodnikow![]()
jestem na 3roku ogrodnictwa i poszukuje artykulow z gazet na temat chorob drzew lisciastych, w internecie ciezko z takim tematem, biblioteka tez mi nie pomogla. jeśli ktos ma cos na ten temat to będę wdzieczne. przyda mi się rowniez cos na temat nasadzen w warszawie, oczywiscie tez drzew lisciastych. Z gory dziekuje i przeproaszam jeśli umiescilam w zlym watku