-

Drzewa ozdobne
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Edyś
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

-

Post »

Witam wszystkich :)
Jestem tu pierwszy raz ale widze, że trafiłam w cudowne miejsce. Miło jest zobaczyć tylu wielbicieli kwiatów. Sama uwielbiam kwiaty, lubię się nimi zajmować i patrzeć jak się odwdzięczają za troskę.
Jednym z takich kwiatów jest -, którą dzisiaj kupiłam po kilku próbach. Troszkę czytałam na temat tego kwiatu ale z tego co się orientuję jest to raczej nowość. Mało jest informacji na jego temat.
Może ktoś z Was ma większe doświadczenie w hodowli tej piękności? Będę wdzięczna za jakieś nowe informacje.
Ja osobiście słyszałam, że trudno jest tą roślinę przezimować. W większości się to nie udaje. Mimo wszystko chcę spróbować:)
Awatar użytkownika
AlfaXIII
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 5 cze 2006, o 12:31

Post »

Witaj Edyś :)

Pisaliśmy już na forum o sundawilli np. tutaj: http://www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12185
Użyj wyszukiwarki a pewnie znajdziesz więcej.

Pozdrawiam
Marta
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Awatar użytkownika
Edyś
500p
500p

Post »

Bardzo dziękuję i przepraszam za utworzenie nowego tematu ale szczerze powiem, że wpisując słowo "-" w wyszukiwarkę, wyskakuje tylko jeden temat dotyczący zdjęć ogródków.
Albo ja jestem pokraka:)
Awatar użytkownika
AlfaXIII
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 5 cze 2006, o 12:31

Post »

Bo to jest sundAwilla ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Awatar użytkownika
Edyś
500p
500p

Post »

noooo, to znaczy, że jestem POKRAKA.:)
Baaardzo, bardzo dziękuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Drzewa i krzewy OZDOBNE, pnącza”