Dla jasności... to nie jest fejk, ta perkusistka po prostu tak gra - to jest real !
Polecam odsłuchać możliwie głośno lub na słuchawkach najlepiej z obrazem na TV , wybierając z opcji YouTuba rozdzielczość 1080 HD
Dla mnie mistrzostwo !!!
The Final Countdown drum cover by Ami Kim for Partons
Mnie Ami pobudza do wyjścia z domu.
Dla odmiany chciałem zaproponować coś na wyciszenie i trudności z zasypianiem.
Do Laury wracam od wielu lat. Przesłuchałem tysiące razy (także w wykonaniu Mathisa i Sinatry) i nigdy mi się nie znudziła.
Administrator pisze: ↑22 lip 2024, o 23:59Niesamowita Ami Kim
Dla mnie mistrzostwo !!!
Fakt, zdolna bestia, ale polecam popatrzeć na gościa, który używając podwójnej stopy przez 5 minut utrzymał 220BPM. Niedawno sprawił sobie potrójna stopę i szaleje.
Jeden z jego popisowych numerów:
Ami Kim to południowokoreańska perkusistka znana z twórczości w gatunkach rockowych i metalowych. Zwróciła na siebie uwagę dzięki swojemu kanałowi na YouTube, gdzie zamieszcza covery popularnych piosenek na perkusji, prezentując swoje umiejętności techniczne i wszechstronność muzyczną. Kim współpracował z szeroką gamą artystów, w tym między innymi Metalliką, Iron Maiden i Dream Theatre. Jest także częścią zespołu rockowego The Partons, w którym nadal demonstruje swój talent perkusyjny.
Popularność Kim w mediach społecznościowych i YouTube zapewniła jej oddaną rzeszę fanów, a ona jest chwalona za precyzję, szybkość i dynamiczny styl gry na perkusji. Jej wkład w The Partons i jej obecność w Internecie ugruntowały jej pozycję szanowanej postaci w społeczności perkusyjnej.