Rosliny do zacienionego miejsca
Rosliny do zacienionego miejsca
witam.mam maly problem musze obsadzic miejsce pod oknem by ladnie
wygladalo.poszukuje roslin niskich najwyrzej do metra do zacienionego miejsca
no i oczywiscie wilgotnego.jezeli macie inne propozycje co moge tam zrobic
bardzo prosze piszcie.dziekuje:)
Ana, pisz, proszę, nieco uważniej. Ortografia, duże litery na początku zdania, znaki przestankowe, spacje po kropce, polskie znaki, tak to się nawet sms-ów nie pisze. Błędy można poprawić PRZED wysłaniem postu, a jeśli zauważysz je później, naciśnij klawisz Zmień. I druga sprawa - taki sam wątek jest kilka linijek niżej, po co zakładasz nowy o takim samym temacie??? Może wygodniej byłoby przeczytać ten dłuższy i ew. dopisać się do niego? Nalewka
wygladalo.poszukuje roslin niskich najwyrzej do metra do zacienionego miejsca
no i oczywiscie wilgotnego.jezeli macie inne propozycje co moge tam zrobic
bardzo prosze piszcie.dziekuje:)
Ana, pisz, proszę, nieco uważniej. Ortografia, duże litery na początku zdania, znaki przestankowe, spacje po kropce, polskie znaki, tak to się nawet sms-ów nie pisze. Błędy można poprawić PRZED wysłaniem postu, a jeśli zauważysz je później, naciśnij klawisz Zmień. I druga sprawa - taki sam wątek jest kilka linijek niżej, po co zakładasz nowy o takim samym temacie??? Może wygodniej byłoby przeczytać ten dłuższy i ew. dopisać się do niego? Nalewka
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Proponuję paprocie i funkie.
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
W dość dużym zacienieniu u mnie dobrze rosła karłowata odmiana choiny kanadyjskiej - tsuga canadensis nana albo jeddeloch. Rośnie bardzo wolno i maks do 1 - 1,2m wysokości.
Bartosz, wpisz coś w Profilu w okienku "Skąd", jak prosiłam w pw, o wiele przyjemniej jest rozmawiać z kimś "skądś", niż z kimś "znikąd"
Dziękuję. Nalewka
Bartosz, wpisz coś w Profilu w okienku "Skąd", jak prosiłam w pw, o wiele przyjemniej jest rozmawiać z kimś "skądś", niż z kimś "znikąd"