Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
Grażynko miskant (oraz zdjęcie) - bomba!
A czy on nie jest ekspansywny? Czy nie trzeba go ograniczać?
Agape ja też bawiłam się kwiatami. Wianki z białej koniczyny albo ze stokrotek.... a płatki nagietek to było masełko.....
Elżbieto witaj na Kaszubach!
Cieszę się, że Ci się u mnie spodobało. Twój ogród jest z zupełnie innej bajki. To zrealizowane marzenie. A u mnie to tylko taka sobie działka. Jeszcze nigdy nie odważyłam się - aby nazwać ją ogrodem. Ale dla mnie to najpiękniejsze miejsce na ziemi - bo moje!
Najchętniej bym stamtąd po prostu nie wyjeżdżała....
A czy on nie jest ekspansywny? Czy nie trzeba go ograniczać?
Agape ja też bawiłam się kwiatami. Wianki z białej koniczyny albo ze stokrotek.... a płatki nagietek to było masełko.....
Elżbieto witaj na Kaszubach!
Cieszę się, że Ci się u mnie spodobało. Twój ogród jest z zupełnie innej bajki. To zrealizowane marzenie. A u mnie to tylko taka sobie działka. Jeszcze nigdy nie odważyłam się - aby nazwać ją ogrodem. Ale dla mnie to najpiękniejsze miejsce na ziemi - bo moje!
Najchętniej bym stamtąd po prostu nie wyjeżdżała....
-
kajpej

- Od: 24 lis 2009, o 14:56
Marysiu
Twoje miejsce jest piękne!
pozdrawiam Elżbieta
Twoje miejsce jest piękne!
pozdrawiam Elżbieta
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Maryś masz rację najlepiej odpoczywa się na działce, wśród kwiatów tak bezstresowo.
Życzę Ci abyś nie rozstawała się ze swoją działką i pozdrawiam.
Życzę Ci abyś nie rozstawała się ze swoją działką i pozdrawiam.
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- amba19

Grażynko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziękuję
Jakie piękne zdjęcie, a kolor nieba jak nie z tego świata
dziękuję
Jakie piękne zdjęcie, a kolor nieba jak nie z tego świata
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
WITAM!!! Jak udała się inspekcja cebulek? Kociamber był zadowolony czy napisał wnioski pokontrolne? Kotki są wspaniałe. Ja teraz tez szukam, ale 2 młodych kotek, tak ok.3-4 miesiące. Mam dwa psy, chciałabym jeszcze kotki, pieszczoszki i oczywiście, aby łapały nornice, albo chociaż je wystraszyły. Piękny zachód słońca, a maki
(a wolno je mieć?)
Pozdrawiam serdecznie, pa, pa

Pozdrawiam serdecznie, pa, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109

Przecudny Zachód Słońca!!!

Adresy do moich wątków
-
Grazia

Stasiu kochanie na jednym i drugim zdjęciu jest wschód słońca
- stasia109

Księgowa!!! Dla mnie to prawie to sama. Chodzi o to, jakie piękne te zdjęcia. A kto robi zdjęcia o takiej nieprzyzwoitej porze? Chyba nie Ty, o tej porze się smacznie śpi.

Adresy do moich wątków
Amba, nie nadążam...a za maki, dziękuję, brak słów jak piękna jest a w niedługim czasie na nieszczęście będzie nasza rodzima przyroda!Ta fotka jest już historyczna!
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania
-
Grazia

Stasiu,lubię latem na działce od czasu do czasu wstać ok 4 i patrzeć z balkonu na wschód słońca i budzącą się przyrodę ,zwierzęta.Widziałam np jak ok 5 rano spacerował u sąsiadów po działce bażant.Jeśli mam pod ręką aparat to robię zdjęcia.W domu rzadziej mi się to zdarza ponieważ mam te widoki na co dzień i nie jest to dla mnie żadna atrakcja.A wschód słońca na Kaszubach jeszcze mnie rajcuje.
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Ambo-jest czym oko nacieszyć w Twoim wątku,jak dobrze mieć sąsiada....
- amba19

Grażynko Ty też
Ja uwielbiam latem wstać o 4-tej i z kawką usiąść sobie na ganku. Jestem skowronkiem i poranne wstawanie to sama przyjemność
Cisza dookoła, nikt nic nie kosi ani w niczym nie wierci i nic nie piecze się na żadnym grilu.... Śpiewają ptaszki, kicają zajączki i sąsiad Jaśko idzie na ryby.....Świat jest piękny o świcie a dzień jest taaaaaaki długi
Tak mało mam wolnego, taki od lat problem, żeby dostać urlop. Naprawdę szkoda każdej przespanej godziny gdy słoneczko już świeci 
Ewo Janeczko, a wiesz że ja mam jakieś wyjątkowe szczęście do sąsiadów.Na działce "od zawsze " otaczają mnie życzliwi ludzie a teraz poprzez nasze forum poznałam Grażynkę i jej męża. W domu mam wyjątkową osobę za ścianą. Mieszkamy na tym samym piętrze ponad 25 lat. Dorosły nasze dzieci, pochowałyśmy naszych mężów, doczekałyśmy się wnuków i nigdy nie padło między nami złe słowo. Zawsze wspierałyśmy się nawzajem w ciężkich chwilach.Taka sąsiadka-przyjaciółka to skarb nieoceniony
Ja uwielbiam latem wstać o 4-tej i z kawką usiąść sobie na ganku. Jestem skowronkiem i poranne wstawanie to sama przyjemność
Ewo Janeczko, a wiesz że ja mam jakieś wyjątkowe szczęście do sąsiadów.Na działce "od zawsze " otaczają mnie życzliwi ludzie a teraz poprzez nasze forum poznałam Grażynkę i jej męża. W domu mam wyjątkową osobę za ścianą. Mieszkamy na tym samym piętrze ponad 25 lat. Dorosły nasze dzieci, pochowałyśmy naszych mężów, doczekałyśmy się wnuków i nigdy nie padło między nami złe słowo. Zawsze wspierałyśmy się nawzajem w ciężkich chwilach.Taka sąsiadka-przyjaciółka to skarb nieoceniony