RomciaW Przypomnij mi się na wiosnę,,,zobaczymy jakie ona będzie miała te nasionka

Margo2-Gosiu ;Maska-Marysiu; lora-Misiu Dziękuję.Nie wiem czy to nornica, czy ryjówka czy mysz,,,, nie wnikam,,,ale jakieś stworzonko,,,dla mnie nie miłe,,i zawsze trzeba toto wynosić po niej,,nie je tego,,,tylko znosi,pobawi się i zostawia i sobie pójdzie.O!
 A na marcnki patrz,,patrz,,,piki jeszcze są
 A na marcnki patrz,,patrz,,,piki jeszcze są  Białe już przekwitły,,różowe ,pól na pół,, ciemno niebieskie też,,,oj coraz mniej i mniej już  ich. I owadów też nie będzie
 Białe już przekwitły,,różowe ,pól na pół,, ciemno niebieskie też,,,oj coraz mniej i mniej już  ich. I owadów też nie będzie  
 smirka-Mireczko To prawda,,ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez marcinków,,,one tak bardzo ubarwiają jesienne ogrody
 Fiona nie zjda  myszek,,,tylko się pobawi nimi i je  nam zostawia  na tarasie i sobie pójdzie.
 Fiona nie zjda  myszek,,,tylko się pobawi nimi i je  nam zostawia  na tarasie i sobie pójdzie. 

koziorozec-Martuś Ależ zawsze jakieś kotki można sobie do domku zaprosić,,,przynajmniej taki z nich ,,tych pieszczochów pożytek,że myszki łapią,,i muszki i co tam im się podoba

Z dnia na dzień coraz mniej marcinków,,, jedne przekwitły,,inne przekwitają,,a inne jeszcze troszeńkę maja kwiatów..Oj będzie pusto w ogrodzie bez nich

[
[

jeszcze kwiatuszek kobey

nawet nie wiesz jaką sprawiasz mi przyjemność takimi kolorowymi fotami, Zima jeszcze nie nadeszła a ja już tęsknię za kolorowym latem
  nawet nie wiesz jaką sprawiasz mi przyjemność takimi kolorowymi fotami, Zima jeszcze nie nadeszła a ja już tęsknię za kolorowym latem 

A Fiona to porządny kot z tradycjami. Nic tylko chwalić!
 A Fiona to porządny kot z tradycjami. Nic tylko chwalić!

cały sezon zdobią .
 cały sezon zdobią .

Tak mam
  Tak mam   Pozdrawiam wiosennie
 Pozdrawiam wiosennie 

fotografia rzeczywiście piękna...marcinki też cudownie wyglądają, dziwię się że jeszcze kwitną...nasionka jakieś zbierałaś, na przyszły rok
 fotografia rzeczywiście piękna...marcinki też cudownie wyglądają, dziwię się że jeszcze kwitną...nasionka jakieś zbierałaś, na przyszły rok 

A taka    nie szczepiona na pniu też widziałam,,też będzie ciekawa
 A taka    nie szczepiona na pniu też widziałam,,też będzie ciekawa  Fiona z myszka pasują. Żurawki jeszcze pięknie wyglądają
 Fiona z myszka pasują. Żurawki jeszcze pięknie wyglądają  
  Nasionka z aksamitek zebrałam,z nachyłka czerwonego  nikandry,z bratków,nagietków i gazani
 Nasionka z aksamitek zebrałam,z nachyłka czerwonego  nikandry,z bratków,nagietków i gazani