Ściskam serdecznie i wyglądam nowych fotek!
Ogródek AGNESS cz.12
Re: Ogródek AGNESS cz.12
Aguś, podróżujesz jeszcze? 
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko - pozałatwiaj swoje sprawy i wracaj ze swoimi fotkami ! Pozdrówka ! 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga jak zwykle ślicznie prezentuje się ogród a te jesienne barwy są bajeczne. 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko ja mam hortensję dębolistną wyhodowałam ją z nasionka (było kilka ale jedno wykiełkowało) . Mam ją już 5 lat i w niektóre zimo częściowo wymarza ale odbija i tak było w tym roku i nawet zakwitła. Pięknie się przebarwia. Darzę ją też sentymentem przede wszystkim dlatego, że to moje prawie dziecko
!
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś jak tylko wrócę do domku, to postaram się pokazać jak wygląda mój późnojesienny ogródek.....mam nadzieję, że jeszcze będzie co fotografować....
Ja również Ciebie ściskam
Maryniu, w domku będę w przyszłą środę....jeszcze półtora tygodnia, i postaram się pokazać coś z ogródka..... mam nadzieję, że pogoda pozwoli na to, żeby były piękne jesienne barwy a nie puste gałązki....
Majeczko cieszę się, że podoba Ci się,ogrody jesienią są przepiękne , skąpane w gorących barwach
Marysiu moja też przetrwała kilka zim, ostatnia niestety ją zmogła, miałam nadzieję, że odbije, ale nic z tego......ale jeśli uda mi się kiedyś wygospodarować troszkę miejsca, to na pewno znów ją posadzę.....
Podziwiam Cię, ze udało Ci się wyhodować hortensję z nasionka....z gałązki rozumiem....ale z nasionka to sukces
Ja również Ciebie ściskam
Maryniu, w domku będę w przyszłą środę....jeszcze półtora tygodnia, i postaram się pokazać coś z ogródka..... mam nadzieję, że pogoda pozwoli na to, żeby były piękne jesienne barwy a nie puste gałązki....
Majeczko cieszę się, że podoba Ci się,ogrody jesienią są przepiękne , skąpane w gorących barwach
Marysiu moja też przetrwała kilka zim, ostatnia niestety ją zmogła, miałam nadzieję, że odbije, ale nic z tego......ale jeśli uda mi się kiedyś wygospodarować troszkę miejsca, to na pewno znów ją posadzę.....
Podziwiam Cię, ze udało Ci się wyhodować hortensję z nasionka....z gałązki rozumiem....ale z nasionka to sukces
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, u ciebie jakby cały czas pełnia lata, tak więc w związku z tym, że jakieś opóźnienie panuje, to po powrocie dopiero zobaczysz jesień 
- AGNESS

Madziu mam nadzieję, że mróz nie strąci wszystkich pięknych kolorowych liści zanim wrócę, uwielbiam ogród jesienią, zawsze bardzo czekam na ten widok 
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko zobacz u mnie kwitnie mi jakaś roslinka skalniaczkowa od Ciebie, takie białe piękne kwiaty
pierwszy raz kwitnie i tylko ta jedna kępka 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jesień to feria barw i o ile słonko świeci to miło jest się zrelaksować w ogródku.
Twój jeszcze nie całkiem wygląda na jesienny, ale miło spojrzeć na soczystą zieleń.
Może kilka fotek już czysto jesiennych wstawisz ?
Twój jeszcze nie całkiem wygląda na jesienny, ale miło spojrzeć na soczystą zieleń.
Może kilka fotek już czysto jesiennych wstawisz ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS

Bożenko już do Ciebie biegnę obejrzeć roślinkę
Grażynko jeszcze przez ponad tydzień będę poza domem, ale jak tylko wrócę to zrobię fotki i pokażę......sama jestem ciekawa jak wygląda ogródek.....mam nadzieję, że jeszcze zastanę piękne kolorowe jesienne widoki, że przymrozek nie strąci wszystkich liści z drzew i krzewów....
Grażynko jeszcze przez ponad tydzień będę poza domem, ale jak tylko wrócę to zrobię fotki i pokażę......sama jestem ciekawa jak wygląda ogródek.....mam nadzieję, że jeszcze zastanę piękne kolorowe jesienne widoki, że przymrozek nie strąci wszystkich liści z drzew i krzewów....
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aga, u mnie przymroziło w nocy z 11 na 12 i juz kolory poszły w niepamięć głównie dalie, Teraz cieszę się kolorami marcinków (3 kolory), nagietka i słoneczniczka. No i liście też cieszą jak szeleszczą pod stopami, gorzej jak trzeba je grabić.
pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam cieplutko
- AGNESS

Marzenko u mnie dalie też podobno zważone, część koleusków w doniczkach tez....mam nadzieję, że mamie uda się uratować chociaż kilka sadzonek, ale niestety wiem już na pewno, że nie wszystkie odmiany
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko ja próbowałam już kilka razy przechować koleusy , nigdy mi się nie udało .
Genia
Genia
- AGNESS

Geniu nie mam pojęcia co mogło być przyczyną, one raczej bez problemów się przechowują, normalnie w domu na parapecie, nie potrzebują specjalnych warunków. A Ty przechowywałaś dorosłe rośliny, czy sadzonki?
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
A u mnie jeden z koleusów na parapecie też zaczyna tracić formę, nie wiem dlaczego. Obok stoi drugi, z tej samej sadzonki i ma się świetnie
Zupełnie tego nie rozumiem.