A tak poważnie to ładnie wszystko wygląda. Różowy storczyk nieźle daje czadu.
I kotek śliczny
 . Jak zgrabnie się wpasowuje między te storczyki

Kicia ma specjalnie zostawione to miejsce ,bo to jej ulubione   Kiedyś chciałam zobaczyć jak zareaguje i postawiłam storczyka to i tak usiłowała się tam wcisnąć .Więc to jest jej miejsce i już .
 Kicia ma specjalnie zostawione to miejsce ,bo to jej ulubione   Kiedyś chciałam zobaczyć jak zareaguje i postawiłam storczyka to i tak usiłowała się tam wcisnąć .Więc to jest jej miejsce i już .

a jeszcze mąż mnie podkręcał jak już w zieliśmy tego to stwierdził ten ciemno bordowy też by ładnie wyglądał .I jakby były tańsze to na bank tego drugiego też bym wzięła .A w domu bym się martwiła gdzie go upchnąć
 a jeszcze mąż mnie podkręcał jak już w zieliśmy tego to stwierdził ten ciemno bordowy też by ładnie wyglądał .I jakby były tańsze to na bank tego drugiego też bym wzięła .A w domu bym się martwiła gdzie go upchnąć   

No mam nadzieje ze będzie wszystko Ok.Wiem że sabotki: trudno im idzie  przyrastanie w korzonki ale podobno one potrzebują więcej wody niż inne .Ja swoje maluchy już wyprowadziłam na prostą ,już się cieszyłam ,zaczęły wypuszczać nowe listki i chyba nie potrzebnie zaczęłam je kapać w wodzie po skorupkach.UŚMIERCIŁAM je
 No mam nadzieje ze będzie wszystko Ok.Wiem że sabotki: trudno im idzie  przyrastanie w korzonki ale podobno one potrzebują więcej wody niż inne .Ja swoje maluchy już wyprowadziłam na prostą ,już się cieszyłam ,zaczęły wypuszczać nowe listki i chyba nie potrzebnie zaczęłam je kapać w wodzie po skorupkach.UŚMIERCIŁAM je  

Gracjan
Gracjan  Artur
 Artur
 .Fajnie ,że Ci tak rosną twoje kwiatuchy!!!
 .Fajnie ,że Ci tak rosną twoje kwiatuchy!!!

.
 . Dla tego na te chucham i dmucham .Na nowego też będę ,zaraz jak przyjdzie to go przesadzę do dam dobroci i zobaczymy.Jakbyś chciała to mogę Ci przesłać trochę węgla i liście
 Dla tego na te chucham i dmucham .Na nowego też będę ,zaraz jak przyjdzie to go przesadzę do dam dobroci i zobaczymy.Jakbyś chciała to mogę Ci przesłać trochę węgla i liście   na pewno jeszcze mi zostanie .
 na pewno jeszcze mi zostanie .
 ale kto zaczyna ten łańcuszek ?
 ale kto zaczyna ten łańcuszek ?