Wczoraj u mnie zauważyła dziury po nornicach w liliach mam nadzieję że mi tych azjatyckich nornice nie zjadły ,bo orientalne uśmierciłam w piwnicy zostały mi tylko azjatyckie .
Genia

Tylko patrzeć jak ciemierniki zakwitną.
 Tylko patrzeć jak ciemierniki zakwitną.  
  Kopiec przy kopcu.Ja nie wiem ,skąd one mają siłę tak ryć w tej zamarzniętej ziemi.
 Kopiec przy kopcu.Ja nie wiem ,skąd one mają siłę tak ryć w tej zamarzniętej ziemi.  Lepiej by sobie przez zimę odpoczęły
 Lepiej by sobie przez zimę odpoczęły 

Jeszcze jestem za młoda, dziecię musi trochę podrosnąć, ale myślę sobie, że za 10- 15 lat chciałabym w takim miejscu osiąść na stałe
  Jeszcze jestem za młoda, dziecię musi trochę podrosnąć, ale myślę sobie, że za 10- 15 lat chciałabym w takim miejscu osiąść na stałe   Najbardziej marzy mi się Martynika albo Komory
  Najbardziej marzy mi się Martynika albo Komory   Zobaczymy....
   Zobaczymy....

Teraz są w misce w nieogrzewanym pokoju. To zielone co zdążyło wypuścić ma z 10 cm. Jak tylko poprawi się pogoda nie wiem czy zaraz wysadzić na działkę. Na pewno jeszcze będą przymrozki i czy temu zielonemu nie zaszkodzi i nie zmarzną
 Teraz są w misce w nieogrzewanym pokoju. To zielone co zdążyło wypuścić ma z 10 cm. Jak tylko poprawi się pogoda nie wiem czy zaraz wysadzić na działkę. Na pewno jeszcze będą przymrozki i czy temu zielonemu nie zaszkodzi i nie zmarzną   
   . U mnie kretów to raczej nie ma bo i kopcy nie widzę. Za to są dziury od nornic..podobno są one gorsze od kretów, chociaż jedno i drugie...
 . U mnie kretów to raczej nie ma bo i kopcy nie widzę. Za to są dziury od nornic..podobno są one gorsze od kretów, chociaż jedno i drugie...  

Trzymajcie kciuki oby wszystko zakończyło się szczęśliwie.
  Trzymajcie kciuki oby wszystko zakończyło się szczęśliwie. 

dziewczynki są silniejsze, będzie dobrze.
 dziewczynki są silniejsze, będzie dobrze.  

Czekamy razem z Tobą na dobre wieści
 Czekamy razem z Tobą na dobre wieści