Zaglądajcie do niej proszę codziennie, bo ja zdecydowałam się na ten sposób z jednym moim reanimkiem i się nie powiodło
Aha i życzę oczywiście udanego, spokojnego wypoczynku i pięknej słonecznej pogody

Dusiaaa pisze:nalepkę zetrzesz (...) majonezem

DziękujęAlice 12 pisze:Sliczne te twoje kaczuszki, takie intensywne
O nie, nie...gianna pisze:Pati, trzymam kciuki! Zaraz po powrocie, koniecznie zdaj relację. A najlepiej jakby opiekun zastępczy na bieżąco pisał. Może zdradzisz mu hasło do FO
Dzięki Magdzia, oczywiście powiem mu, że gdyby pojawiło się coś niepokojącego to ma go natychmiast z tego słoika wyjąć i oczyścić, a na końcu nie zakładać tego woreczka foliowegoMagdzia pisze:Witaj Pati![]()
Zaglądajcie do niej proszę codziennie, bo ja zdecydowałam się na ten sposób z jednym moim reanimkiem i się nie powiodłoZrobiłam dokładnie tak jak napisała Ania. Wykąpałam go nawet w środku przeciwko grzybom, ale to nic nie dało. Mojego reanimka wsadziłam do słoika 8 lipca, a wczoraj pojawił się biały meszek. Wyciągałam go, osuszyłam, obcięłam te części i będę go dalej reanimować na keramzycie. Więc Pati przekaż swojemu opiekunowi, aby bacznie ją obserwował
Może jednak tylko ja miałam takiego pecha, bo Ani na razie reanimacja idzie bez żadnych problemów. Tobie również tego życzę, żeby nic złego się nie działo
Będę trzymać kciuki
![]()
Aha i życzę oczywiście udanego, spokojnego wypoczynku i pięknej słonecznej pogody![]()
Ja wyjeżdżam jutro ok. godz. 9:00Dusiaaa pisze:Pati nalepkę zetrzesz zmywaczem do paznokci albo majonezem,tylko najpierw musi troszkę tym nasiąknąćkiedy wyjeżdżasz?

Dusiaaa pisze: tylko nie wiem czy mnie wpuszczą z nim do samolotu ?
Pati jedyna różnica: Dusi nie wpuści obsługa, Ciebie może facet nie wpuścić z kolejnym okazemCallanthe pisze:O tego to nie wiemJadę samochodem