Zaglądajcie do niej proszę codziennie, bo ja zdecydowałam się na ten sposób z jednym moim reanimkiem i się nie powiodło
 Zrobiłam dokładnie tak jak napisała Ania. Wykąpałam go nawet w środku przeciwko grzybom, ale to nic nie dało. Mojego reanimka wsadziłam do słoika 8 lipca, a wczoraj pojawił się biały meszek
 Zrobiłam dokładnie tak jak napisała Ania. Wykąpałam go nawet w środku przeciwko grzybom, ale to nic nie dało. Mojego reanimka wsadziłam do słoika 8 lipca, a wczoraj pojawił się biały meszek   Wyciągałam go, osuszyłam, obcięłam te części i będę go dalej reanimować na keramzycie. Więc Pati przekaż swojemu opiekunowi, aby bacznie ją obserwował
 Wyciągałam go, osuszyłam, obcięłam te części i będę go dalej reanimować na keramzycie. Więc Pati przekaż swojemu opiekunowi, aby bacznie ją obserwował   Może jednak tylko ja miałam takiego pecha, bo Ani na razie reanimacja idzie bez żadnych problemów. Tobie również tego życzę, żeby nic złego się nie działo
 Może jednak tylko ja miałam takiego pecha, bo Ani na razie reanimacja idzie bez żadnych problemów. Tobie również tego życzę, żeby nic złego się nie działo    Będę trzymać kciuki
 Będę trzymać kciuki   
 Aha i życzę oczywiście udanego, spokojnego wypoczynku i pięknej słonecznej pogody

forum uczy
 forum uczy  

My wracamy 29
 My wracamy 29  
 Oby wpuścił
 Oby wpuścił