Martinez_82,
2 .Fresia,
4.Kronenburg,ale nie jestem pewna (jak długo ją masz )przypomina moją najstarszą w ogrodzie Harlequin
Musisz je opisać ,zapach ,wielkość kwiatów ,wysokość
Róże 4 mam kilka dni , pachnię listki są w kształcie inne niż wszystkich róż coś w kształcie liscia dębu większość jest wysokości do 1, 5 metra żółta ma koło 40 cm , biała z lekkim różem miała rosnąć do 180 cm biało czerwona też miała być albo pnącą albo do 180 cm, co do wielkosci kwiatów to mniej wiecej mają średnice dłoni
1. miała być pnąca , ma na razie koło 1.20 cm
2,3,4, mają koło 50 cm z czego 3 na pewno miała rosnąć do 180 cm pachnąca, 4 zakupiłem w niedziele docelowo pani powiedziała że bedzie parkowa a ten kwiat jakis dziwy wyszedł i chiała go oderwać a właśnie on przypadł mi do gustu
5, 6 maja po 1.70 sa wielkokwiatowe pachną kwiaty po rozwinienciu dość okazłe
7 pachie kwiat dośc spory od srodka jakby lekki róż
8 to rozwinięty kwiat 5róży
Tara to chyba nie ona, moja ze zdjecia rosnie na 3m wysokości. Wiecej zdjec i opis dałam na poprzedniej stronie. W pierwszej chwili myślałam o lavender lessie, w drugiej o Jasminie. Teraz siedze na rosebook.ru, ale nic mi nie pasuje do mojej. Ehh
Schneewalzer ma pąki w początkowej fazie różowe.
Jej pełne kwiaty są w barwie czysto białej i doskonale się prezentują na tle jej ciemnozielonych liści.
Kwiaty półpełne, w pełnym rozkwicie o średnicy do 15 cm, pachnące.