Ogródeczek An-ki cz.2
Re: Ogródeczek An-ki cz.2
Anka dzisiaj poszłam na działkę i wyobraź sobie że znalazłam miejsce gdzie posadziłam maliny od Ciebie.Nie jest tak źle ze mną jak sobie myślałam.Mam tylko nadzieje że się przyjęły.
- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu widzę prywatna wiosna w pełni.Obys jak najszybciej wyzdrowiała pozdrawiam 

- Alionuszka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu ,odpowiadam-iglak wykopany ...,namęczyłam się ,pot ściekał z czoła,ale jestem zadowolona ,zrobiłam co chciałam
,.Tak sobie pomyślałam ,że święty czas zamówić pergole w resocjalu...także szykuj wymiary i kształty,w poniedziałek idę...

Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu ja też całą zimę siedziałam, ale przyszedł ten dzień ostateczny. I też nie wiem czy dobrze wybrała. Aż tak na te wszystkie kryteria nie patrzę. Może to błąd, ale na błędach człowiek się uczy 

Jadziu niby spontanicznie ale jak patrzę na Twój ogródek,to wszystko ze sobą współgra.Jest cudnie.
Danuśka-pewnie ,że daleko ci do SKS
Zresztą one same się ujawnią.Przyjęły się na pewno.
Nela jesteś zuch-sama to wytargałaś?W poniedziałek mówisz -pewnie to najwyższy czas.
Margo jestem ciekawa jakie zamówiłaś?Na pewno będzie wszystko doskonale wybrane.Poza tym zawsze coś wymarza i wtedy można dokonać korekty.Dla mnie to każda róża jest nadzwyczjna.
Szyszunia -dzięki.Już wracam do formy.Złoszczę się,że nie mogę zob aczyć(bo jeszcze śnieg do dzisiaj leży)czy nasadzenia grudniowe przetrwały.Po dzisiejszym ciepłym dniu mam nadzieję,że śnieg stopnieje.
Danuśka-pewnie ,że daleko ci do SKS

Nela jesteś zuch-sama to wytargałaś?W poniedziałek mówisz -pewnie to najwyższy czas.
Margo jestem ciekawa jakie zamówiłaś?Na pewno będzie wszystko doskonale wybrane.Poza tym zawsze coś wymarza i wtedy można dokonać korekty.Dla mnie to każda róża jest nadzwyczjna.
Szyszunia -dzięki.Już wracam do formy.Złoszczę się,że nie mogę zob aczyć(bo jeszcze śnieg do dzisiaj leży)czy nasadzenia grudniowe przetrwały.Po dzisiejszym ciepłym dniu mam nadzieję,że śnieg stopnieje.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Jak to już zakwitło???
Już masz takie pelargonie???
wow
An-ka gdzie je trzymałas??
Moje zmarzły w garażu .. szkda mi, bo to był prezent od syna.. zostanie już tylko w moim awatarku ...
Już masz takie pelargonie???
wow
An-ka gdzie je trzymałas??
Moje zmarzły w garażu .. szkda mi, bo to był prezent od syna.. zostanie już tylko w moim awatarku ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Izo pelargonie mam super-oczywiście mieszkały na parapetach-a zarzekałam się 2 lata temu,że już nic tam nie postawię.
Dobrze,że są firanki to nie widać tego buszu.Niekoniecznie jest estetyczny
Dobrze,że są firanki to nie widać tego buszu.Niekoniecznie jest estetyczny

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj ANIU!
U mnie dużo strat. Padło kilka krzewów iglastych, połamały się od ciężaru śniegu.
Wymarzły dwa wawrzynki. Na resztę strat trzeba czekać no bo może czasem coś jeszcze
odbije. Wtedy się przytnie i jakoś to będzie.
Aniu najważniejsze, że mamy wiosnę i tym trzeba się cieszyć.
U mnie dużo strat. Padło kilka krzewów iglastych, połamały się od ciężaru śniegu.
Wymarzły dwa wawrzynki. Na resztę strat trzeba czekać no bo może czasem coś jeszcze
odbije. Wtedy się przytnie i jakoś to będzie.
Aniu najważniejsze, że mamy wiosnę i tym trzeba się cieszyć.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Tak to jest najważniejsze, że jest wiosna. A jak coś się zmarnuje to zawsze jest pocieszenie ,że znalazło się miejsce na nowe roślinki. Pogoda na następny tydzień zapowiada się rewelacyjnie. Niedługo wszystko ruszy i zobaczymy co przetrwało.
Aniu napisałam u siebie co wybrałam.
Aniu napisałam u siebie co wybrałam.
Anuś słyszałam że jesteś chora, więc kuruj się dziewczyno bo święta przed tobą a potem przyjdą róże i trzeba będzie je posadzić.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ANUS spontaniczne nasadzenia podwójna praca . Czasem wszystko pasuje ,ale czasem ,,,,,,
.
Ci życzę i 

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Aniu, musisz mieć bardzo widny ten parapet że pelargonie już zakwitły.
Ja kupuję gotowe...
Ja kupuję gotowe...
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
pelargonie u mnie tez zaczynają trochę za wcześnie co prawda podobnie miałam już nie siać, nie obciążać parapetów, nie kupować ale to bzdura, napisz koniecznie jak grudniowe nasadzenia róż przetrwały a przede wszystkim kuruj się spokojnie, ogród nie ucieknie, pozdrawiam
Aniu Witaj
Życzę zdrówka
Parapetowe pięknie kwitną
Czy będziesz zamawiać tą róże Ruffled?Ja wczoraj dostałam przesyłke
Krzaczek całkiem spory,plus gratis 25 cebulek anemona 

Parapetowe pięknie kwitną

Czy będziesz zamawiać tą róże Ruffled?Ja wczoraj dostałam przesyłke