Oj gdybyście zobaczyły moją minę jak idę na zakupy bo przecie na taką imprezkę trzeba się ubrać a potem jak siedzę z miną "bez kija nie podchodź" patrząc na zegarek i myśląc to dopiero początek wrr już mam gęsią skórkę. To nie moje klimaty
aguka pisze:Oj gdybyście zobaczyły moją minę jak idę na zakupy bo przecie na taką imprezkę trzeba się ubrać a potem jak siedzę z miną "bez kija nie podchodź" patrząc na zegarek i myśląc to dopiero początek wrr już mam gęsią skórkę. To nie moje klimaty
aguka pisze:Oj gdybyście zobaczyły moją minę jak idę na zakupy bo przecie na taką imprezkę trzeba się ubrać a potem jak siedzę z miną "bez kija nie podchodź" patrząc na zegarek i myśląc to dopiero początek wrr już mam gęsią skórkę. To nie moje klimaty
Dziękuję Wam :P Oj nogi to mnie tak bolą że chodzić nie mogę a jak byście mnie teraz zobaczyły po tym jak się nie wyspałam to masakra Wybawiłam się za dawne czasy i było super do czasu jak nie wróciłam do domu i zobaczyłam co moje rozrabiaki narobiły....zresztą zobaczcie sami
Nie dość że to taki marniutki beniaminek to jeszcze doprawiły mi go
Fajnie ,że imprezka się udała i że się dobrze bawiłaś .
A z kocurków to już są takie łobuziaki .Pewnie trochę się nudziło im bez ciebie i tak im niechcący ta doniczka wpadła w drogę
Albo to na pewno fikus z nimi zaczynał
Ja podobnie jak dziewczyny myślę, że to benjaminek zaczął z kociakiami hi hi Jeśli chodzi o ukorzenianie benka, to ja wsadzam gałązki do wody i zawsze się ukorzeniają.