Zieleń to życie-zielono mi - evluk
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
evluk
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam serdecznie
Nie było mnie, hm dość długo na forum, ale remont mieliśmy w domu i jeszcze mamy, do
końca września zapewne to potrwa.
A śpieszymy się, bo jedną z rzeczy do remontu było centralne ogrzewanie i woda a jesień nadchodzi szybkimi krokami.
Tak kochani nic nie może wiecznie trwać i kiedyś się posypie- CO i woda mogły się już zepsuć, bo minęło im 37 lat....
Dziś zamieszczę kilka ujęć z mojego sierpniowego ogrodu w teleobiektywie mojego szwagra....
Ja z przyczyn jw nie mam czasu na fotografowanie niestety.....

No, niezły z tego wyszedł hurt
Miłego tygodnia wszystkim życzę....
Nie było mnie, hm dość długo na forum, ale remont mieliśmy w domu i jeszcze mamy, do
końca września zapewne to potrwa.
A śpieszymy się, bo jedną z rzeczy do remontu było centralne ogrzewanie i woda a jesień nadchodzi szybkimi krokami.
Tak kochani nic nie może wiecznie trwać i kiedyś się posypie- CO i woda mogły się już zepsuć, bo minęło im 37 lat....
Dziś zamieszczę kilka ujęć z mojego sierpniowego ogrodu w teleobiektywie mojego szwagra....
Ja z przyczyn jw nie mam czasu na fotografowanie niestety.....

No, niezły z tego wyszedł hurt
Miłego tygodnia wszystkim życzę....
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuś widzę że faktycznie jesteś zabiegana, rozumiemy to ale jednocześnie cieszymy się że przyszłaś do nas choć na chwilkę z pięknymi zdjęciami
Już kiedyś mówiłam Ci że Twoje fotki ogląda się z przyspieszonym biciem serca....cudowne
Przeurocza ceglana ścieżka, piękne motywy
Ewuś masz piękny ogród , chciałabym kiedyś w nim posiedzieć choć przez chwilkę 
Już kiedyś mówiłam Ci że Twoje fotki ogląda się z przyspieszonym biciem serca....cudowne
Przeurocza ceglana ścieżka, piękne motywy
- Andrzej Max

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
-
x-d-a
-
evluk

- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
[quote="jollla500"]Grzesiu wróciłam się jeszcze raz aby zobaczyć fotkę kotka
mnie się wydaje że nie zadziornie patrzy a raczej przygląda się czemuś
może ma na coś ochotę
Joluś- patrzy na szwagra, pewnie zastanawia się jakby mu tu wskoczyć na plecy znienacka, bo to jego ulubiona zabawa
Łobuz z niego straszny, ale przy tym wesoły i lubi dzieci, z moim synkiem bawi się godzinami- np biegają wkoło stołu i kot goni syna- po czym skacze mu na plecy - syn śmieje się do rozpuku, przewraca i razem turlają się po dywanie, śmiechu z tego co niemiara, no i jest na co popatrzeć...
A rano często przychodzi do niego, Miś jeszcze wtedy śpi- i kładzie się koło niego, mruczy, łapkę zawsze stara się położyć na nim, na rączce, lub nóżce i wtedy znika łobuz kot, a pojawia się kot miły, mruczący przyjaciel...... Michaś mówi o nim, że jest boski!!!!
Takie to kochane kocisko.....
Joluś- patrzy na szwagra, pewnie zastanawia się jakby mu tu wskoczyć na plecy znienacka, bo to jego ulubiona zabawa
Łobuz z niego straszny, ale przy tym wesoły i lubi dzieci, z moim synkiem bawi się godzinami- np biegają wkoło stołu i kot goni syna- po czym skacze mu na plecy - syn śmieje się do rozpuku, przewraca i razem turlają się po dywanie, śmiechu z tego co niemiara, no i jest na co popatrzeć...
A rano często przychodzi do niego, Miś jeszcze wtedy śpi- i kładzie się koło niego, mruczy, łapkę zawsze stara się położyć na nim, na rączce, lub nóżce i wtedy znika łobuz kot, a pojawia się kot miły, mruczący przyjaciel...... Michaś mówi o nim, że jest boski!!!!
Takie to kochane kocisko.....
- Andrzej Max

- Od: 15 lip 2009, o 15:35
- Kontakt:
- Andzia1

- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jestem niezmiennie zakochana w Twoim ogrodzie od pierwszego obejrzenia... a było to już jakiś czas temu. Zaglądam tu często choć nie często piszę - bo niestety na forum wchodzę tylko w pracy(wstyd się przyznać) więc czas jest tylko na oglądanie a nie na pisanie. Niemniej... jesteś moim wzorem do naśladowania i dążę pomalutku do zbliżonego choć w 1/100 ogrodu jaki widzę u Ciebie. Będę tu wracać nie tylko po natchnienie... 
A kot... rudy!! cudo. Moja kicia , kiedy syn był mały sypiała z nim regularnie i traktowała jak kolejne kocię... do tego stopnia, że wylizywała go w czasie snu dokładnie, tak że miał całą głowę mokrą... cudowne zwierzaki
A kot... rudy!! cudo. Moja kicia , kiedy syn był mały sypiała z nim regularnie i traktowała jak kolejne kocię... do tego stopnia, że wylizywała go w czasie snu dokładnie, tak że miał całą głowę mokrą... cudowne zwierzaki
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu