Kasia miło mi czytać te słowa

dziękuję
Agness troszke jesienią zaszalałam, ale tak się wtedy nagadałam że ile to też w innym miejscu ich zasadziłam i teraz cooo przemarzły i tyle z mojej gadaniny wyszło. Na szczęście na pozostałych rabatkach mnie nie zawiodły i na szczęście choć trochę mam coś Wam do pokazania
U Ciebie wiosna jeszcze nie przyszła?? a tak w ogóle gdzie Twój aktualny wątek ogrodowy?
Marta_S dziękuję za miłe słowa

mnie także się podobają, ale na jesieni posadze je "w kupie" aby był lepszy efekt
evastyl jesienią zamawiałam u dwóch dostawców no i właśnie od jednego są białe i żółte tylko, zobaczymy jakie kolory będą od tego drugiego dostawcy, bo od niego jeszcze nie zaczeły kwitnąć krokusiki, noo może tylko jeden jedyny i jest biały

mam nadzieje że to nie jest zapowiedź też samych białych bo się załamię
Mam tylko nadzieje że ładnie to wszystko pokwitnie z tych parapetów, choć kiepsko będzie z lobelią - mam jej 6 palet i szwagier miał je podlewać no to tak je podlewa że albo sa zalane albo zasuszone i jest zaledwie pare kępek

więc posiałam wczoraj u siebie troche w domu na parapecie i osobiście będę się nimi zajmować aby jednak było coś tej lobelii.
I dziękuję za wszelkie miłe słowa
Bogusiu Namiocik nawet spory to fakt

a na tych "wieszaczkach" w namiocie miały być polożone deski jako półki a na nich miałam kłaść siewki, ale wszystkie w domu póki co się pomieściły na parapetach więc nie korzystałam z namiotu

Mam nadzieje że do mnie trafią, bo wczoraj ani jednej nie widziałam a długo siedziałam w ogrodzie