Fajny jest ten fikusikowy "odmieniec" - takie niespodzianki urozmaicają kolekcję
Zieloni przyjaciele Kati
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Saraaa
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje roślinki są dumne z tych pozytywnych komentarzy od Was, które im przeczytałam
i ślicznie Wam dziękują. Oczywiście ich pani także
Jeśli chodzi o syngonium, to w domu miałam tylko takie z przewagą białego. Nie pamiętam, ale odmiany chyba white butterfly(Karinko Ty znasz tą nazwę więc jeśli coś pomieszałam, to mnie popraw).Potem od jednej z forumek dostałam taką z przewagą zielonego. Nieświadoma tego, że są to różne odmiany wsadziłam do jednej doniczki. Dopiero niedawno uświadomiłam sobie o ich odmienności. Syngonium było u mnie zawsze bardzo mizerne, bo wisiało z dala od okna jednak dzięki info z naszego forum, zorientowałam się, gdzie popełniam błąd. Przestawiłam je na okno i wiecie, że nabrało życia
. To jest jak narkotyk. Masz rację nie kupuj sobie ani jednego, bo jak już kupisz to przepadniesz z kretesem jak ja
Do mnie zaglądaj kiedy chcesz, serdecznie zapraszam 
Jeśli chodzi o syngonium, to w domu miałam tylko takie z przewagą białego. Nie pamiętam, ale odmiany chyba white butterfly(Karinko Ty znasz tą nazwę więc jeśli coś pomieszałam, to mnie popraw).Potem od jednej z forumek dostałam taką z przewagą zielonego. Nieświadoma tego, że są to różne odmiany wsadziłam do jednej doniczki. Dopiero niedawno uświadomiłam sobie o ich odmienności. Syngonium było u mnie zawsze bardzo mizerne, bo wisiało z dala od okna jednak dzięki info z naszego forum, zorientowałam się, gdzie popełniam błąd. Przestawiłam je na okno i wiecie, że nabrało życia
Ktosiu, ja też tak mówiłam, że u mnie żadnych kakti nie będzie dopóki siostra z jakiejś tam okazii nie kupiła mi pierwszego kaktusika. Potem był następny, a terazŁadne wszystkie kaktusiki . Ja jednak będę je podziwiać u Ciebie . U mnie żadnych kłujaków .
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś byłam, bo chciałam kupić i azalki i hiacynty. niestety u mnie nie byłobayaga pisze:Monika ty ino pędz a szybko do biedronki ,bo są hiacynty(nie kupiłam i nie wiem dlaczego? chyba głupia jakaś jestem albo niedorozwinięta) i azalki ,wystawili dzisiaj
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu, Ilonko, Edytko, dziękuję za odwiedziny i miłe komentarze
Selmun-i Tobie również dziękuję za pozytywy. Cieszę się, że spodobał Ci się mój wątek. Czy jest tak świetny, jak mówisz, to nie mnie oceniać. Mimo to, dla mnie takie komentarze są bardzo budujące i mobilizują mnie do działania
powiększania swojej kolekcji. Hoi także
Mówisz że dopiero odkryłaś mój wątek, nic się nie przejmuj, ja pomimo, że jestem tu od początku jesieni ciągle odkrywam ciekawe wątki. Gdybym miała więcej czasu wolnego pewnie siedziałabym tu od rana do wieczora i wszystko miałabym w jednym paluszku 
Selmun-i Tobie również dziękuję za pozytywy. Cieszę się, że spodobał Ci się mój wątek. Czy jest tak świetny, jak mówisz, to nie mnie oceniać. Mimo to, dla mnie takie komentarze są bardzo budujące i mobilizują mnie do działania
Moje doniczkowce i sukulenty