Fajny jest ten fikusikowy "odmieniec" - takie niespodzianki urozmaicają kolekcję

i ślicznie Wam dziękują. Oczywiście ich pani także
 i ślicznie Wam dziękują. Oczywiście ich pani także  

Ktosiu, ja też tak mówiłam, że u mnie żadnych kakti nie będzie dopóki siostra z jakiejś tam okazii nie kupiła mi pierwszego kaktusika. Potem był następny, a terazŁadne wszystkie kaktusiki . Ja jednak będę je podziwiać u Ciebie . U mnie żadnych kłujaków .

. To jest jak narkotyk. Masz rację nie kupuj sobie ani jednego, bo jak już kupisz to przepadniesz z kretesem jak ja
 . To jest jak narkotyk. Masz rację nie kupuj sobie ani jednego, bo jak już kupisz to przepadniesz z kretesem jak ja  
   Do mnie zaglądaj kiedy chcesz, serdecznie zapraszam
  Do mnie zaglądaj kiedy chcesz, serdecznie zapraszam 

Aguś byłam, bo chciałam kupić i azalki i hiacynty. niestety u mnie nie byłobayaga pisze:Monika ty ino pędz a szybko do biedronki ,bo są hiacynty(nie kupiłam i nie wiem dlaczego? chyba głupia jakaś jestem albo niedorozwinięta) i azalki ,wystawili dzisiaj
 Nie wiem czemu - może było mało i pracownicy wykupili
 Nie wiem czemu - może było mało i pracownicy wykupili   Hiacynty mają być jeszcze w czwartek, więc mam nadzieję, że może się uda kupić.
 Hiacynty mają być jeszcze w czwartek, więc mam nadzieję, że może się uda kupić.

Mówisz że dopiero odkryłaś mój wątek,  nic się nie przejmuj, ja pomimo, że jestem tu od początku jesieni ciągle odkrywam ciekawe wątki. Gdybym miała więcej czasu wolnego pewnie siedziałabym tu od rana do wieczora i wszystko miałabym w jednym paluszku
  Mówisz że dopiero odkryłaś mój wątek,  nic się nie przejmuj, ja pomimo, że jestem tu od początku jesieni ciągle odkrywam ciekawe wątki. Gdybym miała więcej czasu wolnego pewnie siedziałabym tu od rana do wieczora i wszystko miałabym w jednym paluszku