BEATKO 
dziękuję za cudny goździkowy bukiet

oczywiście i te kwiatki lubię, a do tego te serdeczne życzenia

.Cóż z tymi sukcesami ogrodowymi to różnie bywa

ale staram się żeby
zongów było jak najmniej ,choć nie zawsze mi sie udaje
IWONKO 
dziękuję serdecznie za życzenia tyle ich dostałam, że chyba wystarczy na calutki rok
EWUNIU dziękuję za cudny różany bukiecik

do którego dołączone są serdeczne życzenia których nigdy zbyt dużo

Masz rację jak jest zdrówko to wszystko się układa w spójną całość
ADRIANNO bardzo serdecznie dziękuję za życzenia

Masz rację lato zbyt szybko umknęło w jesień ale niektóre róże nadal cieszą nas swymi kwiatami .U mnie prawie sezon zakończony tylko nieliczne róże maja pąki czy wręcz kwiaty .Claire dawno poszła spać, to samo Munstead ,Aphrodite ma dwa pąki, ale czy uda sie im tworzyć nie wiem
IWONKO 1Admirały wczoraj okupowały chryzantemę czerwonawą wręcz upajały sie jej nektarem nawet nie zwracały uwagi na mnie.To samo wszystkie bzyczki te to dopiero szalały na astrach, nawet Amelka jak weszła do ogródka to powiedziała
babciu weź aparat patrz pścióły 
no cóż miałam robić musiałam brać aparat do reki
AGUSIU dziękuję za cudne życzenia szczególnie zdrówka brakuje ,ale myślę że po tych wszystkich życzeniach to się zmieni

trzymam kciuki za Amistad ,żeby w zdrowiu udało jej sie przezimować kolejna zimę.Tę moją drugą też juz muszę wykopać chociaż dalej zdobi rabatę osłoniła ją róża Pretty sunrise przed mroźnym podmuchem. Wiesz im dłużej przyglądam sie fotce dalii to myślę sobie ,że dam jej jeszcze jedną szansę ,może w przyszłym roku ładniej zakwitnie, bo w tym roku nawet słabo kwitła dlatego też mnie zdrażniła
ANIU u mnie tylko jak na razie kwitną te co pokazałam reszta w pąkach.Masz rację życzeń zdrówka nigdy zbyt wiele
Życzę wszystkim udanego wieczoru