Mam nadzieję, że też lubisz goździki:

dziękuję za cudny goździkowy bukiet
  dziękuję za cudny goździkowy bukiet  oczywiście i te kwiatki lubię, a do tego te serdeczne życzenia
  oczywiście i te kwiatki lubię, a do tego te serdeczne życzenia   .Cóż z tymi sukcesami ogrodowymi to różnie bywa
 .Cóż z tymi sukcesami ogrodowymi to różnie bywa   ale staram się żeby zongów było jak najmniej ,choć nie zawsze mi sie udaje
 ale staram się żeby zongów było jak najmniej ,choć nie zawsze mi sie udaje

dziękuję serdecznie za życzenia tyle ich dostałam, że chyba wystarczy na calutki rok
 dziękuję serdecznie za życzenia tyle ich dostałam, że chyba wystarczy na calutki rok  

do którego dołączone są serdeczne życzenia których nigdy zbyt dużo
  do którego dołączone są serdeczne życzenia których nigdy zbyt dużo  Masz rację jak jest zdrówko to wszystko się układa w spójną całość
 Masz rację jak jest zdrówko to wszystko się układa w spójną całość

Masz rację lato zbyt szybko umknęło w jesień ale niektóre róże nadal cieszą nas swymi kwiatami .U mnie prawie sezon zakończony tylko nieliczne róże maja pąki czy wręcz kwiaty .Claire dawno poszła spać, to samo Munstead ,Aphrodite ma dwa pąki, ale czy uda sie im tworzyć  nie wiem
 Masz rację lato zbyt szybko umknęło w jesień ale niektóre róże nadal cieszą nas swymi kwiatami .U mnie prawie sezon zakończony tylko nieliczne róże maja pąki czy wręcz kwiaty .Claire dawno poszła spać, to samo Munstead ,Aphrodite ma dwa pąki, ale czy uda sie im tworzyć  nie wiem 

no cóż miałam robić musiałam brać aparat do reki
 no cóż miałam robić musiałam brać aparat do reki   

trzymam kciuki za Amistad ,żeby w zdrowiu udało jej sie przezimować kolejna zimę.Tę moją drugą też juz muszę wykopać chociaż dalej zdobi rabatę osłoniła ją róża Pretty sunrise przed mroźnym podmuchem. Wiesz im dłużej przyglądam sie fotce dalii  to myślę sobie ,że dam jej jeszcze jedną szansę ,może w przyszłym roku ładniej zakwitnie, bo w tym roku nawet słabo kwitła dlatego też mnie zdrażniła
 trzymam kciuki za Amistad ,żeby w zdrowiu udało jej sie przezimować kolejna zimę.Tę moją drugą też juz muszę wykopać chociaż dalej zdobi rabatę osłoniła ją róża Pretty sunrise przed mroźnym podmuchem. Wiesz im dłużej przyglądam sie fotce dalii  to myślę sobie ,że dam jej jeszcze jedną szansę ,może w przyszłym roku ładniej zakwitnie, bo w tym roku nawet słabo kwitła dlatego też mnie zdrażniła 

I  maja  pąki.
  I  maja  pąki.

Sporo ci jeszcze kwitnie. to super
  Sporo ci jeszcze kwitnie. to super  Cudownie że jest taka piękna pogoda i mozna sie napracowac do woli w ogrodzie
 Cudownie że jest taka piękna pogoda i mozna sie napracowac do woli w ogrodzie  A u mnie tej roboty to jest sporo ciągle.
 A u mnie tej roboty to jest sporo ciągle.

ciepło jest to i fruwające jeszcze się pożywiają
 ciepło jest to i fruwające jeszcze się pożywiają  

z życzeniami zdrówka i radości z ogrodowania jeszcze przez dłuuugie lata
 z życzeniami zdrówka i radości z ogrodowania jeszcze przez dłuuugie lata  

Jadzieńko dziękuję za pokazanie pąków Gartenspass, które bardzo podobne, ale jednak to chyba nie ta róża bo inny kształt liści ma,będę szukać dalej
  Jadzieńko dziękuję za pokazanie pąków Gartenspass, które bardzo podobne, ale jednak to chyba nie ta róża bo inny kształt liści ma,będę szukać dalej  Pogoda nam dopisuje i można szaleć w ogrodach z porządkami, ale liście z drzew spadają na całego i niektóre już golusieńkie. Pięknie jeszcze Twoje roślinki się prezentują, Rhapsody in blue zawsze mi się podobała, ale jakimś sposobem do koszyka zakupowego nigdy nie wpadła, jutro albo pojutrze przyjadą do mnie róże do posadzenia
 Pogoda nam dopisuje i można szaleć w ogrodach z porządkami, ale liście z drzew spadają na całego i niektóre już golusieńkie. Pięknie jeszcze Twoje roślinki się prezentują, Rhapsody in blue zawsze mi się podobała, ale jakimś sposobem do koszyka zakupowego nigdy nie wpadła, jutro albo pojutrze przyjadą do mnie róże do posadzenia  Jadziu choć nie obchodzisz, ale i ja chcę złożyć Ci życzenia imieninowe: dużo,dużo zdrówka bo to najważniejsze, pięknych widoczków w ogrodzie kwitnących i jak najmniej plag intruzów
  Jadziu choć nie obchodzisz, ale i ja chcę złożyć Ci życzenia imieninowe: dużo,dużo zdrówka bo to najważniejsze, pięknych widoczków w ogrodzie kwitnących i jak najmniej plag intruzów