Ale z tymi truskawkami to nie fer, gdzie ja teraz truskawki dostanę, bo mi ślinka cieknie
Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie !!!
Stasiu już się naumiałam
wchodzą zdjęcia i emotikony, jednak nie jestem taka ciemna
Ale z tymi truskawkami to nie fer, gdzie ja teraz truskawki dostanę, bo mi ślinka cieknie
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Iwa27, ja ikonki z dużej listy nie potrafię przesłać. Sprawdziłam co się dało z profilem włącznie i ... nic.
Może znajdę truskaweczki i dla Ciebie:
to są ostatki, ale "kto jada ostatki, ten jest piękny i gładki"

Może znajdę truskaweczki i dla Ciebie:

to są ostatki, ale "kto jada ostatki, ten jest piękny i gładki"
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stasiu, ta pani co zagląda na Krzysia to nie moja synowa, mojego syna to tylko nos widać 
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
- stasia109

Widzisz Jadziu123,
ale ze mnie ciemna masa, przecież to rodzice chrzestni. Muszę się
, może wówczas trochę zmadrzeję.
Miłego dnia, pa
ps. co slychać na ogrodzie?
ale ze mnie ciemna masa, przecież to rodzice chrzestni. Muszę się
Miłego dnia, pa
ps. co slychać na ogrodzie?
Adresy do moich wątków
-
x_P-42
Stasiu, to żółte, to kabaczki, czy jakieś nowoczesne dynie?
Moje dyniowate po ostatnich mrozach wszystkie wymarzły. Już dziś muszę nimi zasilić kompostownik. A tyle jeszcze było ładnych owoców, myślałam,że zdążą dojrzeć.
U mnie właśnie wyszło słoneczko

Moje dyniowate po ostatnich mrozach wszystkie wymarzły. Już dziś muszę nimi zasilić kompostownik. A tyle jeszcze było ładnych owoców, myślałam,że zdążą dojrzeć.
U mnie właśnie wyszło słoneczko
- jadzia123
- 200p

- Od: 27 sie 2008, o 12:16
Stasieńko kochana, na ogród to ja się boję wyjść, po opadach śniegu w ub tygodniu połamane: akacja, wiązy, bzy, nie wiem co z magnoliami. Błoto i śnieg
ale na szczęście nie miałam czasu, ale dzisiaj już muszę sprawdzić :eek: Jak tak mocno w ubiegłą środę padało M był w pracy a ja byłam z Krzysiem. Gdy wróciłam do domu - prądu nie było już od kilku godzin - z latarką odcinałam wiszące gałęzie. Następnego dnia zrobiła się twarda skorupa na śniegu i wszelka próba wyciągnięcia spod niej gałązek kończyła się ich połamaniem - dałam za wygraną i czekałam aż zejdzie, do dzisiaj ...
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Stasiu - odbierz PW.
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Stasiu nie ma za co przepraszać a stara to nie jesteś"Babciu".Radek ślicznie dziękuje za życzenia.stasia109 pisze:aha, czyli kumpel do wszystkiego. Bardzo przepraszam, ale w starszym wieku już tak szare komórki nie pracują. W takim razie:
100 lat Radku! Żyj długo i szczęśliwie!!!!!![]()
![]()
U mnie dzisiaj wyszło słoneczko chociaż jeszcze wieje.A jak w Polsce z pogodą,bo nie zawsze jestem na bieżąco.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- stasia109

Pola42, to żółte to wielka niewiadoma.
Urosły na kompoście (w zeszłym roku Henry wyrzucił na kompost dynie okrągłe). Ale to zapewnie nie to. Więc co? Nie wiem. Skórkę ma bardzo twardą. Najlepiej rozłupać siekierą (serio!) a w środku miękki miąż. Raz próbowałam zrobić z nich leczo, ale trzy "to coś" tak długo obierałam, że raz mi wystarczy i już mi się odechciało. Nie wiem też, tak po prawdzie, co to za banie zielone. Ponieważ sadziłam dynie i arbuzy, ale myślę, że arbuzy już by się rozleciały z zimna. Na razie stoją na podwórzu i marzną.Pozdrawiam, pa, pa
Urosły na kompoście (w zeszłym roku Henry wyrzucił na kompost dynie okrągłe). Ale to zapewnie nie to. Więc co? Nie wiem. Skórkę ma bardzo twardą. Najlepiej rozłupać siekierą (serio!) a w środku miękki miąż. Raz próbowałam zrobić z nich leczo, ale trzy "to coś" tak długo obierałam, że raz mi wystarczy i już mi się odechciało. Nie wiem też, tak po prawdzie, co to za banie zielone. Ponieważ sadziłam dynie i arbuzy, ale myślę, że arbuzy już by się rozleciały z zimna. Na razie stoją na podwórzu i marzną.Pozdrawiam, pa, pa
Adresy do moich wątków
Stasiu
piękne i dorodne ostatki
Mnie też nie działają emotikionki z tej dużej listy

- stasia109

grazka2211, powiedz Radusiowi: proszę bardzo, cała przyjemność po mojej stronie.
Pogoda dziś u nas ładna: spokojnie bez wiatru, słoneczko świeci, stasia109 haruje jak wół w ogrodzie, sadzi, wyrywa, kopie.... Wysyłam Wam telepatycznie wiadro słonecznej pogody. Jak dotrze, to proszę napisz. Tylko pamietaj, trzymaj mocno wiadro ze słoneczkiem, aby nie poleciało dalej, bo i tak się czasami zdaża. Pozdrawiam, pa, pa
ps. Co to za berbeć na zdjęciu po lewej stronie? Jakoś to coś nazywa się na "a".

Pogoda dziś u nas ładna: spokojnie bez wiatru, słoneczko świeci, stasia109 haruje jak wół w ogrodzie, sadzi, wyrywa, kopie.... Wysyłam Wam telepatycznie wiadro słonecznej pogody. Jak dotrze, to proszę napisz. Tylko pamietaj, trzymaj mocno wiadro ze słoneczkiem, aby nie poleciało dalej, bo i tak się czasami zdaża. Pozdrawiam, pa, pa
ps. Co to za berbeć na zdjęciu po lewej stronie? Jakoś to coś nazywa się na "a".
Adresy do moich wątków
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Stasiu dziękuje za wiadro słońca będę go trzymać i nie oddam nikomu
Na awatarku jest nasza kochana córeczka Iza która przysyła pozdrowienia dla Ciebie Stasiu.
Aaaa i nie przemęczaj się za bardzo na tym ogródeczku bo nie będziesz miała siły pisać do Nas.
To ja dzisiaj ułozylam tylko 20 worków drzewa do kominka(oczywiście na dworze),na więcej pogoda nie pozwoliła
Aaaa i nie przemęczaj się za bardzo na tym ogródeczku bo nie będziesz miała siły pisać do Nas.
To ja dzisiaj ułozylam tylko 20 worków drzewa do kominka(oczywiście na dworze),na więcej pogoda nie pozwoliła
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
- pestka

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Stasiu
ale jesteś fotogeniczna i mąż też piszesz że u ciebie słoneczko a u mnie leje całe dnie że pomarzyć o pójściu na działkę wnusia ma katar ja też i siedzimy w domciu raz mam internet raz nie i nieraz nie można sobie popisać ja już mam zrobione co miałam zrobić zostało tylko grabienie liści ale niestety nie ma pogody
pozdrawiam

pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
-
Agapa

- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Haruj, haruj kochanie, na wiosnę z przyjemnoscią zajrzy się do twego ogrodu.
Bo u mnie to już chyba busz wielkopolski urośnie (konkurencyjny zresztą do wielkich lasów deszczowych Amazonki
)
Mam pytanie - czy mogę nieśmiało przypomnieć się o te czekoladowe cudeńka i te rozczochrańce różowe
Bo przecież ty
, nie baba 
A na bolące ..... biodra i ciut wyżej:
Pewna babcia przechodziła przez mostek, ale chciała zobaczyć, czy woda jest dość mokra
I udało sie jej złapać złotą rybkę, która oczywiście jak zawsze zgodziła się spełnić trzy życzenia babci
-Moim pierwszym życzeniem jest, by mój stary dom, do którego jestem bardzo przywiązana wyglądał może nawet jak pałac królewski
Pstryk i rybka życzenie spełniła
-Moim drugim życzeniem jest, bym była piękna i młoda, niczym jakaś królowa
A jakie masz trzecie życzenie?- zapytała rybka
-Widzisz, ja jestem bardzo przywiązana do mojego kota, wię zrób z niego mężczyznę, księcia jakiegoś
Nie minęła sekunda, a rybka spełnila i to życzenie
Minął tydzień, minął drugi, książęca para siedzi sobie, każdy na swoim tronie, nieco krzywo na siebie spoglądają, a ksiażę - kot z wyrzutem mówi:
-I co trzeba było nie kastrować
Pozdrawiam serdecznie
Aga
Bo u mnie to już chyba busz wielkopolski urośnie (konkurencyjny zresztą do wielkich lasów deszczowych Amazonki
Mam pytanie - czy mogę nieśmiało przypomnieć się o te czekoladowe cudeńka i te rozczochrańce różowe
Bo przecież ty
A na bolące ..... biodra i ciut wyżej:
Pewna babcia przechodziła przez mostek, ale chciała zobaczyć, czy woda jest dość mokra
I udało sie jej złapać złotą rybkę, która oczywiście jak zawsze zgodziła się spełnić trzy życzenia babci
-Moim pierwszym życzeniem jest, by mój stary dom, do którego jestem bardzo przywiązana wyglądał może nawet jak pałac królewski
Pstryk i rybka życzenie spełniła
-Moim drugim życzeniem jest, bym była piękna i młoda, niczym jakaś królowa
A jakie masz trzecie życzenie?- zapytała rybka
-Widzisz, ja jestem bardzo przywiązana do mojego kota, wię zrób z niego mężczyznę, księcia jakiegoś
Nie minęła sekunda, a rybka spełnila i to życzenie
Minął tydzień, minął drugi, książęca para siedzi sobie, każdy na swoim tronie, nieco krzywo na siebie spoglądają, a ksiażę - kot z wyrzutem mówi:
-I co trzeba było nie kastrować
Pozdrawiam serdecznie
Aga
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
A ja tu się cały dzień zastanawiałam skąd to słoneczko tak ślicznie świeci
dziękuję Stasiu 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe