Osmunda to przychodzi niekiedy z czasem, a niekiedy wcale, grunt, żeby odnaleźć jakąś pasję, która jest sensem naszego życia. Tak przynajmniej uważam. Ludzie, którzy mają pasje są zupełnie inni, nawet nie zawsze szczęśliwi, bo pasja - z samej nazwy oznacza "cierpienie", ale ona jakby stanowi dopełnienie naszego istnienia. Any mówisz i masz będę pamiętać :)
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Moniczko, świetną mieliście wycieczkę i dzięki fotkom ja również Toruń pozwiedzałam.
A Jaś to już w wózeczku, czy jeszcze pod mamuni serduszkiem podróżował.
Bo piszesz " moje dzieci " przed Muzeum Żywego Piernika to ja zaczęłam go szukać i nawet lupa nie pomogła.
Zdrówka całej rodzince życzę.
Jaki cudny drewniany dom , oj cudny Piękny , też drewniany taras , uwielbiam takie klimaty Do tego swój las, czyste , jak widać , jezioro --ach co są dopiero CUDA . Wystarczy ,że to będziesz pokazywać i już jest sie czym zachwycać, co tam Wojsławice jak nie nasze
Wspaniała wycieczka , wspaniała z przyjemnością oglądam Twoje dzieci w Toruniu
Witajcie
My już w powiększonym składzie 23 lipca o 11.30 urodził się nasz Synek Jaś. Nasze 3880 g i 59 cm szczęścia
Tak wspierał nas Tatuś na porodówce wykończony był
Oto Jaś:
A to moje dwa największe szczęścia na świecie Dumna i szczęśliwa starsza Siostra
Pozdrawiamy
Wielu ludzi nigdy nie łączy się ze swoimi prawdziwymi talentami i nigdy nie dowiaduje się, do osiągnięcia czego tak naprawdę są zdolni./Ken Robinson Ogródkowo Doniczkowo
Bardzo wszystkim dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy słonecznie
U nas leniwe słońce i kapryśna pogoda. Mój ogródek to obraz nędzy i rozpaczy, ale jak się wszyscy razem zabierzemy do roboty to będzie elegancko znowu
Monika , kochanie , GRATULACJE , JAŚ śliczny, pogodna buzia a jakie włosy, coś mu się pomyliło-mama zaraz będzie warkocze robić No Tata przeszedł jak widać ciężkie chwile na porodówce
Wyobrażam sobie jak duma Go rozpiera Starsza siostra już pomaga , brawo kochanie uważaj na siebie i na Jasia a ogródek niech sam o siebie zadba No chyba ,ze Jasiu taki grzeczny ,ze da rodzince popracować GRATULACJE, BARDZO SIĘ CIESZĘ
I ja przyłączam się do gratulacji, śliczności ten Jasieniek, oba skarby masz takie kochane a Nineczka promienieje ze szczęścia.
Tatuś wypoczywa zmęczony przeżyciami i bólami a potem będzie świętował na cześć następcy tronu rodzinnego.
Życzę Wam wszystkim zdrówka i samych szczęśliwych chwil.