Masz śliczne roslinki, a Twój nowalijkowy kącik taki czyściutki i ładny
Malusieńki mini-ogródeczek Miki
"Słoneczne" dzień dobry - na przekór pogodzie. Pada od wczoraj.
Edytko!
Miło mi, że "wpadłas"
Twoje słowa to jak "pochwała" Ty wiesz co znaczy mało miejsca
Miejsce na drzewo to tzw. "tymczasowe rozwiazanie" i jakoś się trzyma. Przede wszystki spełnia swoje zadanie, mąż zadowolony, to ja też
Harwi!
Wesele super, sala piękna i duża - swoboda w tańcu. Jeśli chodzi o żarełko
dobre ale małe porcje.
Ta zielona kulka to głodek - u mnie jeszcze maluteńki. Będzie pięknie kwitł (fotki będą). Hebe jest chyba troszkę, mam obecnie dwie odmiany. Miałam jeszcze jedną...zupełnie inaczej wygladała (jest w sekcji identyfikacja roślin), niestety nie przeżyła zimy w moim garażu.
Asiu!
Nareszcie jesteś
Jakoś pusto bez Ciebie było. zaraz pędzę do twojego ogrodu i mam nadzieję, że fotki już są.
Izo!
Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że ten nowalijkowy kącik przyniesie nam wiele radości i "pysznych" chwil
Edytko!
Miło mi, że "wpadłas"
Miejsce na drzewo to tzw. "tymczasowe rozwiazanie" i jakoś się trzyma. Przede wszystki spełnia swoje zadanie, mąż zadowolony, to ja też
Harwi!
Wesele super, sala piękna i duża - swoboda w tańcu. Jeśli chodzi o żarełko
Ta zielona kulka to głodek - u mnie jeszcze maluteńki. Będzie pięknie kwitł (fotki będą). Hebe jest chyba troszkę, mam obecnie dwie odmiany. Miałam jeszcze jedną...zupełnie inaczej wygladała (jest w sekcji identyfikacja roślin), niestety nie przeżyła zimy w moim garażu.
Asiu!
Nareszcie jesteś
Izo!
Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję, że ten nowalijkowy kącik przyniesie nam wiele radości i "pysznych" chwil
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-Właśnie chodziło mi o to że tego jest straaasznie dużo ;)Hebe jest chyba troszkę,
Szkoda, że ci zmarzło
No to fajnie, że sie wytańczyłaś ;)
Idę poczytać o głodku-dzięki za info ;) i dopisuje go sobie do listy zakupowej hii
pozdrowionka
Wiolu!
Obejrzałam sobie... coś tam w głowie świtało, że dużo odmian
Faktycznie można wybierac.
Ty mozesz...ja na razie nie, brak miejsca. Twoja lista zakupów chyba może byc dłuuuuuuuuga, zazdroszczę. My się własnie rozgladamy za jakąś działką na domek wolnostojący...
Grażynko!
Ja mam nadzieję miec większy ogród. Śmieję się, że teraz na tym skrawku choc trochę nauczę się ogrodnictwa. Potem jak bedzie więcej ziemi to ruszę pełną parą
.
Izo!
Grządeczka maleńka, więcej niż połowa to krzaczki truskawek i poziomek. Kawalątek ziemi , który został to miejsce na rzodkieweczkę i mercheweczkę. A na oknach stoją już krzaczki pomidorków koktajlowych i gdzie to upchnę
Cały taras zastawiony będzie doniczkami....a gdzie stół i krzesło, żeby usiąśc 
Obejrzałam sobie... coś tam w głowie świtało, że dużo odmian
Ty mozesz...ja na razie nie, brak miejsca. Twoja lista zakupów chyba może byc dłuuuuuuuuga, zazdroszczę. My się własnie rozgladamy za jakąś działką na domek wolnostojący...
Grażynko!
Ja mam nadzieję miec większy ogród. Śmieję się, że teraz na tym skrawku choc trochę nauczę się ogrodnictwa. Potem jak bedzie więcej ziemi to ruszę pełną parą
Izo!
Grządeczka maleńka, więcej niż połowa to krzaczki truskawek i poziomek. Kawalątek ziemi , który został to miejsce na rzodkieweczkę i mercheweczkę. A na oknach stoją już krzaczki pomidorków koktajlowych i gdzie to upchnę
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zaglądasz do mnie często Miko, więc i ja postanowiłam zobaczyć ja się miewa twój ogród. Tyle pięknych zdjęć i roślin
Aż mi wstyd, że nie dotarłam tu wcześniej
Choć ogródek malutki to jednak jest co oglądać
Widzę również, że ''bawisz się'' w produkcję koleusków i pomidorków. Gratuluję ! Widać, że dobrze sobie z tym radzisz.
A jakże pyszne będą pomidorki wyhodowane przez siebie od nasionka ;:8
Choć ogródek malutki to jednak jest co oglądać
Widzę również, że ''bawisz się'' w produkcję koleusków i pomidorków. Gratuluję ! Widać, że dobrze sobie z tym radzisz.
A jakże pyszne będą pomidorki wyhodowane przez siebie od nasionka ;:8
Witajcie!
Asiu - zapracowana, fakt. Robimy tarasik i zadaszenie...a że własnymi siłami to się trochę ciagnie, doświadczenia nam brak
Wiolu - foteczki wstawię już niedługo, mam nadzieję. Pstryknełam tylko nie ma kiedy wrzucic na kompa...ale cierpliwości
Witam Milko...miło mi, ze spodobał Ci się mój mini-ogródek. Małe jest piękne-mówią, jednak przydałoby się troszkę więcej miejsca
Asiu - zapracowana, fakt. Robimy tarasik i zadaszenie...a że własnymi siłami to się trochę ciagnie, doświadczenia nam brak
Wiolu - foteczki wstawię już niedługo, mam nadzieję. Pstryknełam tylko nie ma kiedy wrzucic na kompa...ale cierpliwości
Witam Milko...miło mi, ze spodobał Ci się mój mini-ogródek. Małe jest piękne-mówią, jednak przydałoby się troszkę więcej miejsca
-
Grzegorz B
Mika, ale u Ciebie złociście, tak jakby Midas Cię odwiedził
Mam nadzieję, że deszcz już nie pada i różanecznik zakwitł całą swą mocą. Moje różaneczniki jeszcze śpią, ale już niedługo powinny się wybudzić
Ale będziesz miała koleusowo w ogrodzie, cała masa sadzonek
i do tego jeszcze pomidorki wraz z zakątkiem truskawkowo- poziomkowym ;:8 Coś mi się zdaje, że będzie to główne miejsce spotkań, któż by zrezygnował z posmakowania własnych warzyw i owoców. Oj będziesz musiała je pilnować, bo wszystko Ci oskubią 
Ale będziesz miała koleusowo w ogrodzie, cała masa sadzonek

Czekam na zdjęcia