Sprawdź, czy na młodziutkich pąkach róży nie ma mszycy. Ja w ostatniej chwili swoje przed zjedzeniem przez mszyce uratowałam.

. Gdzie nie wsadzić palca w ziemię tam korytarz. Próbowłam odstraszać czosnkiem, ale to nic nie dało, więc 3 dni temu rozłożyłam w korytarzach trutkę.
 . Gdzie nie wsadzić palca w ziemię tam korytarz. Próbowłam odstraszać czosnkiem, ale to nic nie dało, więc 3 dni temu rozłożyłam w korytarzach trutkę.
 Te kosze w których trzymasz różyczki to gotowe doniczki czy zwykłe kosze?
  Te kosze w których trzymasz różyczki to gotowe doniczki czy zwykłe kosze? Taak ceny donic ceramicznych to lekka przesada. A może te imitujące ceramikę plastiki? Są ładne i o wiele tańsze
  Taak ceny donic ceramicznych to lekka przesada. A może te imitujące ceramikę plastiki? Są ładne i o wiele tańsze 

Mam różę, która  - wydaje mi się - jest taka sama jak Twoja, którą nazwałaś 'Aspirynką'.
 Mam różę, która  - wydaje mi się - jest taka sama jak Twoja, którą nazwałaś 'Aspirynką'.

Bardzo je lubię za różnorodność i kwitnienie do pierwszych przymrozków.
  Bardzo je lubię za różnorodność i kwitnienie do pierwszych przymrozków. Jak ona je utrzymuje? Jest taka maleńka. Co to za odmiana?
 Jak ona je utrzymuje? Jest taka maleńka. Co to za odmiana?
 Na Budleję mówią że to motyli krzew
 Na Budleję mówią że to motyli krzew